Veikkausvihje

Manchester United ja Sevilla kohtaavat Mestarien liigan ratkaisevassa osassa Old Traffordilla. Avausosan 0-0 antaa otteluun ympäripyöreät lähtökohdat, mutta joukkueiden vire ja kokoonpanotilanteet kääntävät vaakaa selvästi punaisten paholaisten suuntaan. Emme usko Sevillan repaleisen alakerran pystyvän pysäyttämään isäntien hurjavireisten Romelu Lukakun, Marcus Rashfordin ja kumppaneiden rynnistystä, joten peleihin otetaan ManU -1 Mobilebetin laatukertoimella 2.05.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa uusille asiakkailleen muhkean, jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa edut talteen alta.

Manchester United pääsee kenties kauden parhaassa vireessään tavoittelemaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa. Lauantain Liverpool-voitto oli vahva näyttö ja selkeä jatko punaisten erinomaiseen kauden kotisaldoon. Tappio on unelmien teatterissa tullut ainoastaan paikalliskilpailija Man Citylle, eikä puolikuntoisesta Sevillasta liene tätä tilastoa heikentämään. Jose Mourinho rakentanee varsin samanlaisen kokoonpanon tähän kuin voitokkaassa Pool-ottelussa. Paul Pogba alkaa olla jälleen pelikunnossa, mutta vaikeaa miestä on ainakaan avauksessa nähdä. Sen sijaan Anthony Martial saattaa ottaa paikkansa keskikentällä.

Sevillalla on enemmän mietittävää jalkeille saatavan kokoonpanon suhteen. Normaalisti hyvin puolustava joukkue kärsii harmillisista loukkaantumisista ja varsinkin alakerrassa nähdään muutoksia. Miguel Layun, Jesus Navas ja Sebastien Corchia ovat sivussa, mikä tietänee Gabriel Mercadon siirtoa laitapakin tontille ja Simon Kjaerin nostoa toppariksi. Odotamme jännityksellä miten tällä kokoonpanolla vastataan ManU:n hyökkäysvyöryyn ja teräviin vastaiskuihin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

United on näistä lähtökohdista selvästi edellä. Maalin voittokin riittää, mutta emme yllättyisi isommastakaan ryöpytyksestä. Unitedin osuessa Sevilla joutuu lisäksi avaamaan pakkaansa, mikä tietää vastaiskuista loistavia saumoja isäntien kuumille hyökkääjille. Otetaan peleihin ManU -1, jossa tasan maalin kotivoitolla panos palautuu. Parasta kerrointa 2.05 tarjoilee Mobilebet.

 


Comments