Veikkausvihje

SaiPa ja Pelicans aloittavat pudotuspelien karsintakierroksen, joka myös säälipleijareina tunnetaan, ottelulla Lappeenrannassa. Molempien joukkueen selkeät vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, niinikään puolustuspelaamisessa on molemmilla selkeitä vuotoja. Me emme näe edes panosten kasvaessa maaliodotusta näin matalana, joten peleihin nostetaan LeoVegasin todellinen tykkikerroin 2.08 yli 4.5 maalille.

Ei vielä tiliä LeoVegasilla? Nappaa alta taskuun mukava 50€+10€ ensitalletusbonus.

SaiPa lähtee sarjaan selvänä suosikkina, mutta ei se ilmaiseksi Pelikaaneja kyni. Vaikka lahtelaiset ovat kauden mittaan kärsineet lukuisista vaihdoksista, eikä kehityskäyrä ylipäänsä viime kaudesta ole sojottanut isommin ylöspäin, joukkueesta löytyy yhä potentiaalia varsinkin kiekollisesti. Kiekollisia jonglöörejä Pelicansista löytyy yllin kyllin, Iikka Kangasniemi ja tehopakki Libor Sulak etunenässä. Viisikkopuolustamisen kanssa on sitten vähän niin ja näin. Petri Matikaisen ruoskima hyvä tunnetila onkin aivan kriittistä lahtelaisten vajavaisen pelitavan huomioiden, puolivaloilla joukkue ei itseään jatkoon läpsyttele.

Kauden suurin yllättäjä ja kevään myötä vielä vahvistunut SaiPa on ollut varsinkin kotonaan alkuvuodesta varsin hyvä. Tehoja on löytynyt laajalta rintamalta ja varsinkin ylivoimalla sputnikit ovat olleet tappavia. SaiPa:lla on kolme hyvää kiekollista ketjua ja riittävä top6-pakisto kiusata isompiaan pitkälle kevääseen. Kun maalilla Frans Tuohimaa on vielä noussut sarjan eliittiin, odotukset Lappeenrannassa ovat korkealla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Molempien joukkueiden peli nojaa leimallisesti hyökkäämiseen. Me emme näe edes panosten kasvaessa minkään muuttuvan yhtäkkiä niin, että pelityyli muuttuisi varovaisempaan suuntaan. Molemmilta myös löytyy rutkasti tulivoimaa viimeistelyyn sekä erinomaiset ylivoimaviisikot. Parasta pelattavaa saamme runsasmaalisista tuloksista, todellisena helmenä LeoVegasin huima kerroin 2.08 yli 5.5 maalille.


Comments