Veikkausvihje

Valioliigan aiemmassa ottelussa kohtaa kaksi hyvävireistä joukkuetta, kun Newcastle saa vieraakseen Arsenalin. Etukäteen ajateltuna luvassa on erittäin viihdyttävä ottelu, jossa tuskin maaleiltakaan vältytään. Arsenalilla on rasitteenaan viikon Eurooppa-liigan vierasreissu Moskovaan, joten kovin suureksi suosikiksi emme Gunnersia tässä saa. Parasta pelattavaa löytyy kuitenkin maalimääristä, missä kahden hyvin runsasmaalisen joukkueen kohtaamiseen on tarjolla loistokohde. Yli 3 maalille on Mobilebetilla tarjolla mahtava kerroin 2.23, joka on syytä kotiuttaa välittömästi.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa uusille asiakkailleen huiman jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa etusi talteen alta.

Newcastle on ollut viime ajat oivassa vireessä. Kolme edellistä otteluaan voittanut Harakat on yllättänyt hyvillä otteillaan jopa manageri Rafa Benitezin. Vielä vuodenvaihteen jälkeen Newcastle näytti lähinnä putoajalta, joten vahva sijoitus keskikastissa osoittaa hienoa tasonnostoa. Joukkueen puolustaminen on edelleen paikoin karmaisevaa, mutta toisaalta tehoja on löytynyt myös hyökkäyspäästä. Leicester-laina Islam Slimani on mielenkiintoinen lisä joukkueen hyökkäyspäähän. Newcastle pääsee otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia, joten pistesaaliin kasvattaminen on täyttä realismia.

Arsenal on myös vertynyt hyvään vetoon kauden lopulla. Päätähtäin on toki Eurooppa-liigassa, jossa välierissä tulee seuraavaksi vastaan Atletico Madrid. TsSKA-ottelu viikolla Moskovassa toi kuitenkin jatkopaikan lisäksi myös huonoja uutisia, sillä Aaron Ramsey ja Jack Wilshere saivat pikkuvammat osakseen. Toisaalta Granit Xhaka ja Pierre-Emerick Aubameyang ovat jälleen käytettävissä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Vaikea tässä Arsenalia on isoksi suosikiksi vieraskentällä saada. Newcastlen kolmen paremmalla puolella pyörivät kotikertoimet eivät ole hassumpi valinta, mutta mielestämme paras tarjous on Mobilebetin huima 2.23 yli kolmelle maalille. Kahden erittäin runsasmaalisen joukkueen kohtaamisessa vähintään kolme maalia nähdään kovalla prosentilla.


Comments