Veikkausvihje

Iltakymmeneltä on syytä virittää vastaanottimet NHL:n taajuudelle, sillä parhaaseen katseluaikaan on tarjolla maailman parasta kiekkoviihdettä. Sota Pennsylvaniasta on edennyt kolmanteen osaansa. Philadelphia nousi edellisottelussa hienoon vierasvoittoon, mutta perustasoltaan Pittsburgh on aivan eri luokkaa. Mielestämme edellisottelun tulos näkyy kertoimissa liikaakin, joten lähdemme selvästi vahvemman Penguinsin kelkkaan sarjan kolmanteen osaan. Unibetin hieno vieraskerroin 2.48 on aivan markkinoiden kärkeä ja syytä ottaa talteen hetimmiten.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Sarjan avauspelin perusteella moni ei antanut Flyersille isommin toivoa. Toinen ottelu kuitenkin muutti kaiken, sillä Dave Hakstolin johtama joukkue yllätti Pittsburghin housut kintuissa. Tappio oli Penguinsille oivallinen opetus siinä, että edes tuolla materiaalilla ei mitään saa ilmaiseksi. Toisaalta myös sattumalla oli sormensa pelissä, sillä maalipaikkojen puolesta ottelu olisi voinut kääntyä miten päin tahansa. Sidney Crosby, Phil Kessel ja kumppanit eivät yhtä montaa laatupaikkaa tule jatkossa tuhlaamaan. Myös pitkää nollaputkea puolustanut ykkösvahti Matt Murray tulee taatusti parantamaan tähän otteluun.

Philadelphia taistelee urheasti, mutta häviää auttamatta niin kärkiosaamisessa kuin varsinkin materiaalin syvyydessä. Kaikki kunnia alaketjuja johtaville suomalaisveteraaneille Valtteri Filppulalle ja Jori Lehterälle, mutta kyllähän tässä tasoeroa vieraiden suuntaan on reilusti. Myös ykkösvahti Elliott on kuitenkin vielä kirjoittamaton kortti pudotuspeleissä. Flyers onnistui myös ylivoimalla keskimääräistä paremmin kolmannessa ottelussa, kun taas Penguins jäi maaleitta. Nämä tilastot tasoittuvat sarjan myötä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Well Fargo Center kiehuu tänään. Paikallista aikaa iltapäivästä pelattavaa ottelua ei missään nimessä kannata missata, sen verran kiihkeää menoa on luvassa. Pidämme edelleen Penguinsia kaksikosta selvästi parempana, minkä uskomme näkyvän myös sarjan edetessä. Vieraille tarjolla oleva huippukerroin 2.48 Unibetilla on erinomainen pelikohde sunnuntain myöhäisiltaan.


Comments