Veikkausvihje

Taisto Gagarin Cupista kiihtyy, kun KHL-finaaleissa on edessä toinen näytös. Ak Bars vei ensimmäisen osan niukasti 2-1, muttemme heittäisi samovaaria kaivoon vielä TsSKA:n osalta. Joukkue vei ensimmäistä peliä paikoin mielin määrin ja sarjan edetessä laajempi materiaali nousee entistä suurempaan arvoon. Pidämme moskovalaisia erittäin selvänä suosikkina toiseen otteluun, joten Gutsin hyvä kerroin 2.25 vierasvoitolle mahtuu mukavasti maanantain peleihin.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Nappaa alta mukaasi myös muhkea 100% ensitalletusbonus 100€ asti.

TsSKA katseli avauspelissä ensimmäisen erän, mutta sai koneensa jälleen käyntiin kahteen seuraavaan. Ak Barsin isoimmat tähdet Justin Azevedon johdolla pysyivät täysin pimennossa, mutta isäntien Stanislav Galiev kaivoi ratkaisijan hanskat esiin ja ratkaisi kamppailun kahdella maalillaan. TsSKA ei myllystään huolimatta onnistunut kuin kerran, joten ensimmäinen kiinnitys kannuun jäi Kazaniin.

TsSKA saattaa jo tähän otteluun saada apuja myös sairastuvalta, sillä Kirill Kaprizov ja Mat Robinson ovat hyvin lähellä pelikuntoa. Laajan materiaalin joukkueessa ei tosin nytkään ole pelimiehistä puutetta, mutta ripaus huipputaitoa ei koskaan ole pahaksi. Toinen ennen finaaleja puhuttanut asia oli moskovalaisten maalivahtitilanne. SKA:ta vastaan loistanut Lars Johansson ei ollut avausfinaalissa parhaimmillaan, joskin pelikin oli maalivahdille erittäin vaikea. Olisiko toisessa osassa Ilja Sorokinin vuoro?

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Tiivistahtisessa finaalisarjassa TsSKA on vahvoilla laajemman ja laadukkaamman materiaalinsa ansiosta. Pidämme moskovalaisia selvänä suosikkina myös vieraissa, joten Gutsin tarjous 2.25 otetaan maanantain pelikupongille mukaan.


Comments