Veikkausvihje

Boston murskasi Toronton kahdessa ensimmäisessä ottelussa kotonaan melko täydellisesti. Varsinkin Patrice Bergeronin johtama Bruinsin ykkösvitja on ollut täysin pitelemätön. Leafsin ykkösveskari Frederik Andersen tulitettiin jo kerran vaihtoon, eikä urakka kotona Air Canada Centressä oleellisesti helpotu. Toronto on tulevaisuuden joukkue, mutta nämä pudotuspelit tulivat liian aikaisin. Me pidämme Bostonia selvänä suosikkina myös vieraskentällä, joten LeoVegasin huippukerroin 2.60 otetaan ehdottomasti yön peleihin.

Uusi asiakas? Hyppää mukaan LeoVegasin 50€+10€ aloituspaketilla!

Kaksi ensimmäistä ottelua eivät jättäneet juuri jossiteltavaa. Bruins oli iso, paha ja tehokas. Seuraavat kaksi peliä pelataan Torontossa, jossa Mike Babcock yrittää nostaa joukkonsa vielä kerran pitkän kauden aikana seuraavalle tasolle. Ensimmäinen tehtävä olisi pysäyttää Bruinsin tehoketju, mihin viimeinen vaihto-oikeus toki tuo pientä helpotusta. Toinen kysymysmerkki löytyy maalinsuulta, Andersen saa jatkaa mutta onko tanskalainen riittävän hyvä ollakseen voittava vahti myös pudotuspelitasolla. Isänniltä on sivussa myös pelikieltoinen sentteri Nazem Kadri, Leo Komarovin pelikunto selviää ottelun alla.

Bruinsin murheet ovat kovin paljon pienempiä. Sen lisäksi että ykkösketjun peli toimii kuin ajatus, homma on muutenkin hyvin kasassa. Tuukka Rask on maalilla huippuiskussa, top-6 pakit ovat löytäneet erinomaisen kevätvireen ja kokoonpanokin on lähes täysin terve. Kadrin jyräämä Tommy Wingels ja sentteri Riley Nash lienevät jo pelikunnossa, vaikka ilmankin Bruins pärjää vallan mainiosti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Valtit ovat Bostonilla. Pidämme vahvaa joukkuetta selvänä suosikkina myös rajan pohjoispuolella, joten nostetaan peleihin LeoVegasin mahtikerroin 2.60 vierasvoitolle.


Comments