Veikkausvihje

Lontoossa pelataan putoamisen kannalta huipputärkeä ottelu, kun West Ham saa vieraakseen Stoken. Hammers on paljon paremmassa vireessä ja saa takaisin tärkeitä pelureita Andy Carrolista lähtien. Surkeassa jamassa oleva Stoke tarvitsisi ehdottomasti voiton, mikäli Potters mielii vielä säilyä. Emme näe vierailla tässä kuitenkaan juuri saumaa pisteille, Unibetin tasan kahden kerroin kotivoitolle riittää pelivalintaan asti.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

West Ham olisi voitolla käytännössä hyvin lähellä säilymistä ja joukkueen kokoonpanokin alkaa vahvistua kreivin aikaan. Carroll, Manuel Lanzini ja James Collins alkavat jälleen olla täydessä iskussa eikä pidä unohtaa myöskään maajoukkuevahti Joe Hartin parantuneita otteita maalillaan. Kausi on kaikkinensa ollut Hammersille iso pettymys, mutta putoaminen taidetaan silti välttää ihan reilulla marginaalilla. Tosin kovin moneen lipsahdukseen ei vaikean loppuohjelman vuoksi ole varaa ja esimerkiksi juuri Stoke pitäisi hoitaa ensin alta pois.

Stokella on vaikeampaa. Peli on täysin takalukossa ja poissaolot vaivaavat. Neljä edellistä otteluaan hävinnyt Potters joutuu vielä tähän matsiin ilman pelikieltoista Charlie Adamia ja kun Maxim Choupo-Moting lienee myös sivussa, Paul Lambertilla ei ole keskikentällä liikaa vaihtoehtoja tarjolla. Stoke taisteli kelvollisesti Tottenhamia vastaan, mutta nyt kun peliä pitäisi hieman myös tehdä ja palloa pitää, peli voi olla Pottersille jopa vaikeampi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Seitsemän (!) maalia tämän vuoden puolella tehnyt Stoke on pulassa. Mielestämme West Ham vie ottelun useammin kuin kerran kahdesta, joten Unibetin tasakerroin 2.00 kelpaa oivallisesti maanantain peleihin mukaan.


Comments