Veikkausvihje

Haka ja AC Oulu päättävät Ykkösen kolmannen pelikierroksen keskiviikkona legendaarisella Tehtiksellä. Oulu on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta kotietu tasoittaa puntit. Ottelun voimasuhteet on markkinoilla täydellisesti hanskassa, mutta maalimääristä löytyy hieno pelikohde.

Molemmat joukkueet ovat lähtökohtaisesti varsin runsasmaalisia ja Hakan ykköshyökkääjä Gerald Benin pelikielto on alkukauden perusteella valkomustille lähinnä etu. Aurinkoisella Tehtiksen tekonurmella onkin kaikki eväät huippumielenkiintoiseen jalkapalloiltaan, paras pelivalinta on yli 3 maalia LeoVegasin mahtikertoimella 2.38.

Uusi asiakas? Nappaa talteen LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti klikkaamalla alta!

Haka ja Oulu ovat sinänsä varsin samanhenkisiä ryhmiä ja seuratasollakin samantyylisessä tilanteessa. Toimintaa on viime kausista tasapainotettu ja lähivuosien selkeä tavoite on Veikkausliigassa. Sinne ei kuitenkaan pyritä hinnalla millä hyvänsä ja varsinkin Haka on nuorella joukkueella vahvasti rakennusvaiheessa.

Myös joukkueiden pelityyleissä on paljon samaa. Molemmilta löytyy eväät pallolliseen pelaamiseen varsin hyvällä tasolla, mutta puolustaminen on vaikeampaa. Haka on alkukauden hakannut päätä seinään kärkimies Benin kanssa, pelikiellon myötä avautuu näyttöpaikkoja muillekin. Toisaalta isäntien urakkaa alakerrassa hankaloittaa Ville-Valtteri Starckin ja David Abidorin poissaolot, mikä ei ainakaan lisää luottamusta Hakan huteraan puolustuslinjaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Oululla on jo lähtökohtaisestikin selvästi laajempi materiaali ja kun kokoonpano on lähes täysin terve, Mika Lähderinne pääsee valitsemaan joukkueen oivista asemista. Siinä missä Hakan puolelta suuri osa joukkueesta vielä hakee paikkaansa Ykkösen tasolla, oululaisten kokoonpanosta suurin osa on jo osoittanut kuuluvansa sinne.

Molemmat joukkueet pelaavat viihdyttävää ja vauhdikasta futista. Tehtiksellä on myös tilaa enemmän, mikä edesauttaa molempien pallollista pelaamista. Kun kumpikaan ei puolustussuuntaan ole sarjan eliittiä, ainekset reilummallekin maalijuhlalle ovat olemassa. LeoVegasin huippukerroin 2.18 yli 3 maalille kuuluu ehdottomasti helteisen keskiviikon peleihin.


Comments