Veikkausvihje

Washington otti sarjassa vahvan otteen Stanley Cupin finaalipaikasta voittamalla kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa. Tampa Bay alkaa olla käytännössä pakkovoiton edessä, sillä 3-0 tappioasemasta nouseminen vaatisikin sitten jo melkoista ihmettä. Tuskin Tampa ainakaan taistelutta luovuttaa, joten hurja kapina on ensi yönä luvassa.

Parasta pelattavaa löytyy ottelun maalimääristä. Lightning on sarjan runsasmaalisin joukkue ja nyt tulivoimaa todella tarvitaan. Washington pelasi kaksi ensimmäistä otteluaan varsinaisessa hurmoksessa, mutta ei sekään puolustuspelissään mikään valloittamaton linnake ole. Vähintään kuusi maalia nähtiin molemmissa Floridan otteluissa, eikä mikään viittaa tahdin muuttuvan. Yli 5.5 maalille paras tarjous löytyy Gutsilta, huippukerroin 1.75 kuuluu yön peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Gutsilla? Avaa uusi tili ja buustaa pelejäsi 100% ensitalletusbonuksella 100€ asti.

Capitals jatkoi kahdessa ensimmäisessä ottelussa siitä, mihin se Pittsburghia vastaan jäi. Joukkue tuntui olevan konferenssifinaaleissa kuin kotonaan ja Tampa jäi varsin selvästi jalkoihin. Joukkue on ollut käsittämättömän hyvä nimenomaan vieraskentällä, sillä näissä pudotuspeleissä matkapeleistä on tähän asti vasta yksi tappio rasitteena. Kotona onkin sitten ollut vaikeampaa, joten nähtäväksi jää miten Alex Ovechkin ja kumppanit tällä kertaa suoriutuvat Capital One Arenalla. Huomionarvoista on myös se, että kaksi ensimmäistä voittoa tulivat ilman tähtisentteri Nicklas Bäckströmiä.

Tampa puolestaan on ensimmäistä kertaa näissä pudotuspeleissä selkä seinää vasten. Yksi sarjan suurimmista suosikeista on ollut tasakentällisin suurissa vaikeuksissa, mutta erikoistilanteista joukkue on sentään saanut tulosta aikaan. Jon Cooper ei ole saanut samanlaista lentokeliä aikaan vielä Capsia vastaan, mitä nähtiin aiemmilla kierroksilla. Pieni epätoivo voikin tehdä Lightningille jopa hyvää, eikä hienoinen suoraviivaisuuskaan olisi pahitteeksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Tampa tulee varmasti otteluun hirvittävällä temmolla, sillä sen on voitettava tämä peli. Itseluottamusta uhkuva Caps voi ottaa hieman varovaisemman lähdön, mutta mitään peruuttelua ei kummankaan joukkueen osalta ole luvassa. Maaleja on nähty ja nähtäneen myös jatkossa. Yli 5.5 maalille tarjolla oleva Gutsin huippukerroin 1.75 kuuluun yön peleihin.


Comments