Veikkausvihje

Eurooppa-liigan finaalista on luvassa melko yksipuolinen näytös. Marseille on hurmannut matkalla loppuotteluun, mutta kyllähän tasoero Atleticon suuntaan on valtava. Joukkue on esiintynyt viimeiseen neljään vuoteen kaksi kertaa myös Mestarien Liigan finaalissa, joten kokemusta isoista otteluista piisaa. Diego Simeonen joukkue on huippulaadukas, kokenut sekä täysin terve. Meidän papereissamme Atletico on myös suursuosikki finaalin voittoon, joten Mobilebetin huippukerroin 1.83 nostetaan ilolla illan peleihin.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa uusille asiakkailleen huiman jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa etusi talteen alta.

Marseille on kruisaillut Lyonissa pelattavaan finaaliin varsin viihdyttävällä tyylillä. Pitkästä aikaa niin kotimaan sarjassa kun Euroopan kentilläkin huipun tuntumaan noussut ryhmä on pelannut ennakkoluulotonta hyökkäävää futista, joka on nostanut myös Dimitri Payet’n sekä Florian Thauvinin kaltaisia yksilöitä vahvasti esille. Kausi onkin merkinnyt Rudi Garcia miehistölle vahvaa paluuta maanosan eliitin tuntumaan.

Myös Atletico on pelannut todella vahvan kauden ja paikka ensi kauden Mestarien Liigaan on jo taskussa, käy tässä ottelussa miten tahansa. Jos on Marseille hurmannut maalinteollaan, niin Atletico pelaa todella kokonaisvaltaista jalkapalloa. Puolustus pitää ja kun hyökkäyksestä löytyy Antoine Grizmannin ja Diego Costan kaltaisia isoja tykkejä, viimeistelystäkään ei tarvitse olla huolissaan. Joukkue on myös selvästi kokeneempi, mikä on aina tällaisissa otteluissa etu.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Marseille on ollut iloinen yllätys, mutta etukäteen on hyvin vaikea nähdä miten joukkue voisi Atleticoa satuttaa. Tiivistä huippujoukkuetta vastaan pelin hallinta on huomattavasti vaikeampaa, kuin aiemmilla kierroksilla. Atleticon vastaiskut ja nopeat hyökkäykset ylipäänsä ovat parasta A-luokkaa, mikä ei hieman huteralle Marseille-puolustukselle tiedä hyvää. Eiköhän Atletico nappaa jo kolmannen pystinsä tässä kilpailussa, Mobilebetin huippukerroin 1.83 on siis syytä ottaa talteen.


Comments