Veikkausvihje

Suomi kohtaa omassa puolivälierässään Sveitsin. Käkikellomaa on toki sopivin mahdollinen vastus kolmen suurmaan sijaan, muttei kuitenkaan mikään vastaantulija. Sveitsillä on mukana useampiakin NHL-pelureita ja se kiusasi alkulohkossa uskottavasti isompiaan. Suomi on silti laadukkaampi ja ottelun selvä suosikki, mutta markkinatkin ovat tämän sisäistäneet.

Maalimäärissä sen sijaan on tarjolla hienoa pelattavaa. Sveitsi on erittäin aktiivinen ja luisteluvoimainen joukkue, joka luo maalipaikkoja liukuhihnalta. Kun Suomikin on kunnostautunut kisoissa maalitalkoissa ja pelitapaa on rukattu viihdyttävämpään suuntaan, puolivälierästä on odotettavissa todella mielenkiintoinen ja runsasmaalinen ottelu. Kun tarjolla on yli 5 maalille LeoVegasin huippukerroin 1.94, pelivalintaa ei tarvitse kauaa miettiä.

Uusi asiakas? Nappaa talteen LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti klikkaamalla alta!

Suomi sai mitä halusi ensimmäiseen kuolemanpeliin. Sveitsi ei ole helppo vastus, mutta kuitenkin aivan eri luokkaa kuin vaikkapa Ruotsi tai Venäjä. Leijonat ei kisoissa loistanut Saksaa tai Tanskaa vastaan, joten toivoa sopii että nyt löydetään kunnon lataus myös ennakkoon hieman itseään heikompaa joukkuetta vastaan.

Sveitsiltä löytyy luistelu- ja tulivoimaa omiksi tarpeiksi. Kärki on Nino Niederreiterin, Timo Meierin, Roman Josin ja kumppaneiden myötä todella terävä ja vaikka taso laskeekin merkittävästi alempiin ketjuihin mentäessä, kovaa työntekoa ja jalkoja löytyy sieltäkin. Suomen onkin hyödynnettävä laajempaa materiaaliaan, jotta jatkopaikka irtoaa. Tätä tavoitetta tukee tähän asti erittäin tasainen peluutus, mikä on pelkästään positiivista jatkopelejä ajatellen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Molemmat joukkueet ovat maalipaikkojen luomisessa turnauksen kärkipäätä. Kun molemmilta myös luonnistuu vastustajan päästäminen huippuluokan tonteille, maaliodottama on varsin korkea. Tässä on kertoimien puolesta taidettu lähteä liikkeelle hieman vanhasta muistista, sillä sekä Suomi että Sveitsi ovat nyt selvästi aiempia vuosia aktiivisempia ryhmiä.

Raja voisi hyvin olla puoli maalia korkeampikin, joten pelivalinta on selvä. Yli 5 maalille LeoVegasin tarjoama 1.94 on selvästi liikaa, joten tarjous on syytä napata talteen välittömästi.

 


Comments