Veikkausvihje

Venäjä ja Kanada kohtaavat Kööpenhaminan aiemmassa puolivälierässä. Kanada ei missään vaiheessa ole noussut sille tasolle, mitä siltä puhtaasti nimilistan perusteella on odotettu. Lähinnä tarjolla on ollut show nimeltä Connor McDavid sekä paljon vaahteranharmaata massaa. Kun joukkuepelaaminen saati maalivahtipeli ei ole ollut yhtään häävimmällä tasolla, Kanada on yksi kisojen suurista pettymyksistä tähän asti.

Venäjä on toki paperilla perässä, mutta ei missään nimessä niin suuri altavastaaja mitä kertoimista voisi päätellä. Joukkue on kuitenkin varsin laadukas ja pelasi turnauksen parhaan ottelunsa Ruotsia vastaan alkusarjan päätöskamppailussa. Samanlaisella suorittamisella se on tässä vahvoilla. Venäjän lopullisesta voitosta tarjolla oleva huippukerroin 2.70 Unibetilla kuuluu ehdottomasti puolivälierien vetoihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Kanada oli kisoihin lähdettäessä ylivoimainen ykkössuosikki mestariksi. Nyt kaikki on kuitenkin toisin, sillä esiintyminen läpi kisojen on ollut sekavaa. Pienet maat on hoideltu kunnialla, mutta tappiot USA:lle ja Suomelle köykäisen esityksen jälkeen ovat nostaneet tummia pilviä menestyshaaveiden ylle. Kun vielä asennevammaakin on ollut havaittavissa, voi olla että Kanadan turnaus loppuu tällä kertaa lyhyeen. Kanadan urakkaa ei myöskään auta heikko maalivahtitandemi. Curtis McElhinney tai Darcy Kuemper ei tunnu olevan vastaus joukkueen tarpeisiin, mutta nyt on liian myöhäistä keksiä muutakaan.

Ei Venäjäkään ole varsinaisia hurraa-huutoja aiheuttanut, mutta fakta on kuitenkin se että joukkue on tehnyt turnauksessa yhtä monta maalia kuin Kanada ja toisaalta päästänyt niitä vähemmän. Varsinkin Venäjän ylivoima on ollut selvästi kanukkeja parempaa ja joukkueella on Vasili Kosetskinissa luotettava ykkösvahti. Venäjä ei myöskään missään muissa oleellisissa tilastoissa ole turnauksen osalta juuri Kanadaa perässä, joten näin suuri altavastaajan rooli vaatii jo mielikuvitusta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Kahden huippumaan kohtaamisessa erot eivät ole isoja. Tasainen peli on luvassa, eikä lisäminuutitkaan yllättäisi yhtään. Joka tapauksessa Venäjää aliarvostetaan räikeästi. Rohkeimmat tarraavat kiinni suoraan voittoon, mutta tasaiseen matsiin parasta odotusarvoa tarjoilee lopullisesta voitosta 2.70-kertaisesti takaisin maksava moneyline-veto Unibetilla.


Comments