Veikkausvihje

Jalkapallon MM-kisat ovat vielä pienen odottelun päässä, mutta jo nyt välittäjillä on tarjolla kattava valikoima erikoisvetoja. Näistä suosituimpia ovat mestaruus- ja maalikuningasvedot, joihin onkin syytä panostaa jo ennen kisojen alkua hyvillä kertoimilla. Ensimmäinen nosto otetaan maalikuningas-markkinoille.

Ranska on yksi kisojen suosikkeja ja omaa hyvät saumat mennä vaikka päätyyn asti. Joukkueen ykköstykki Antoine Griezmann on ollut yksi maailman kuumimpia hyökkääjiä koko kauden ja kantaa yksin päävastuun Ranskan maalinteosta. Lisäksi vedon kannalta erittäin tärkeä seikka on se, että Ranska pelaa helpohkossa alkulohkossa Australiaa, Perua ja Tanskaa vastaan.

Ranskan helppo lohko takaa Griezmannille selvästi paremmat lähtökohdat iskeä maaleja, kuin mitä pahimmille kilpakumppaneille Leo Messille, Neymarille tai Cristiano Ronaldolle on tarjolla. Siihen nähden Karamban mahtikerroin 13.00 on ehdoton pelivalinta kisojen ennakkovetoihin.

Ei vielä tiliä Karamballa? Avaa uusi tili alta ja nappaa haltuusi 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!

Muista myös kattava ennakkopakettimme parhaine tarjouksineen jalkapallon MM-kisoihin!

 

 

Antoine Griezmann johdatti Atletico Madridin Eurooppa-liigan voittoon ja on kaikkinensa ollut yksi vakuuttavimpia hyökkääjiä maailmassa tällä kaudella. Maajoukkueessa Griezmannille on pedattu selkeä rooli ykköskärkenä, mitä ei uhkaa edes Olivier Giroud’n vahva kausi Chelseassa. Ranska on yksi kisojen kiinnostavimmista joukkueista ja mielestämme lähes samalla viivalla Saksan, Brasilian ja Espanjan kanssa taistelemaan turnauksen voitosta.

Maalikuningasta veikattaessa alkulohkolla on perinteisesti valtava merkitys. Ranskan lohko on lähes optimaalinen, sillä kaikkia maita vastaan maalinteko on hyvin todennäköistä. Myös helpon lohkon kautta hieman tasaisempi tie jatkopeleihin on arvokas asia, mitä enemmän otteluita sitä paremmat saumat osua. Kaikkiaan Griezmann on mielestämme aivan kärkihevosia nappaamaan Kultaisen Kengän itselleen.

Karamban mahtikerroin 13.00 Griezmannin maalikuninkuudesta on selvästi liikaa. Kohde on syytä ottaa talteen jo hyvissä ajoin ennen kisoja.


Comments