Veikkausvihje

Belgia ja Costa Rica kohtaavat viimeisessä valmistavassa ottelussa ennen MM-kisoja. Ultrahyökkäävän Belgian ottelut ovat olleet todella viihdyttäviä ja eiköhän tänäänkin maaleja nähdä. Costa Rica ei ole huono vastus, joten vieraidenkin onnistuminen maalinteossa on täyttä realismia. Karamban kärkikerroin 1.80 yli 2.5 maalille otetaan maanantain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Karamballa? Avaa uusi tili alta ja nappaa haltuusi 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!

Muista myös kattava MM-pakettimme, josta löydät parhaat vihjeet kisojen ennakkovetoihin!

Belgian valmistautuminen MM-kisoihin on sujunut varsin suotuisissa merkeissä. Peli kulkee ja varsinkin hyökkäysuuntaan joukkue on todella laadukas. Puheet kisojen mustasta hevosesta voidaan hiljakseen unohtaa ja Belgiaa on syytä alkaa pitää yhtenä suosikeista. Viime viikon ottelu Egyptiä vastaan oli jälleen vahva näyttö, kolme maalia ja iso määrä muitakin huippupaikkoja antoi oivan kuvan Belgian nykykunnosta.

Costa Rica ei ole heppoinen vastus sekään. Joukkueessa ei maailmantähtiä vilise, mutta hyvää futista se pelaa. Oscar Ramirez on saanut nimettömästä ryhmästään tulokselliseti paljon irti aivan viime aikoja lukuunottamatta. Maalinteon kanssa on ollut ongelmia, mutta kolme osumaa Pohjois-Irlannin verkkoon kertovat potentiaalista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.22
6.50
14.00
1.20
6.20
17.50

Viihdyttävä ottelu on luvassa, eikä useampikaan maali yllättäisi. Jos Costa Rica osuu edes kerran, yli 2.5 maalia on lähes varma lopputulos. Karamban hyvä kerroin 1.80 riittää maanantain kupongille mukaan.


Comments