Veikkausvihje

Veikkausliiga tarjoilee tiistaille kuuden ottelun kimaran, josta löytyy hienoja pelikohteita. Ensimmäinen nosto lähtee Turkuun, jossa Inter saa vieraakseen Kemin. Interin leirissä on kuohunut viime päivät, kun italoluotsi Fabrizio Piccareta ilmoitti lähtevänsä joukkueesta “henkilökohtaisista syistä”. Tilalle nousee kakkoskoutsi John Allen, joten ainakaan pelitavallista muutosta tuskin isommin nähdään. Valmennustiimiin tuotiin myös kokenut futismies Kari Virtanen, jonka vaativa tyyli on nähdäksemme alkukauden alisuorittaneelle joukkueelle pelkästään positiivinen asia.

Kemi on parantanut alkukaudesta selvästi ja on ollut pelillisesti viime ajat ihan hyvä. Joukkueen otteluissa sattuu ja tapahtuu, sillä varsinkaan tiiviistä puolustamisesta ei pohjoisen Kuninkaita voi syyttää. Kun Inter pääsee otteluun valmentajanvaihdon myötä henkisesti kovalla latauksella, tarjoaa tämän päivän ottelu kaikki ainekset kunnon maalijuhliin. Paras pelivalinta löytyykin ottelun maalimääristä, LeoVegasin hieno tarjous 2.07 yli 3 maalille kuuluu ehdottomasti päivän peleihin mukaan.

Uusi asiakas? Nappaa talteen LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti klikkaamalla alta!

Muista myös kattava MM-pakettimme, josta löydät parhaat vihjeet kisojen ennakkovetoihin!

 

Interin alkukausi on cupin voittoa lukuunottamatta mennyt odotuksiin nähden vahvasti alakanttiin. Joukkueessa on periaatteessa laatua ainakin Veikkausliigan ylempään keskikastiin, mutta ainakaan Piccareta ei sitä missään vaiheessa saanut ulosmitattua. Vanha tuttu Allen on siinä mielessä hyvässä saumassa, että jo ei-niin-pidetyn valmentajan lähdön jälkeen joukkueen henkinen tila kääntyy kerralla nousuun.

Inter on yhdessä Kemin kanssa sarjan runsasmaalisimpia joukkueita selvästi yli kolmen maalin keskiarvoilla. Molemmat ovat tehneet riittävästi osumia, mutta myös omiin on kolissut taajaan. Varsinkin Kemi on viime aikoina parantanut selvästi nimenomaan hyökkäämistään ja maalien lisäksi joukkueen otteluissa on nähty valtava määrä hyviä paikkoja.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Kaikkiaan pidämme ottelun maaliodottamaa selvästi markkinoita korkeampana. Kummankaan joukkueen vahvuudet eivät löydy alakerrasta, mutta hyökkäyspeli on ihan hyvässä iskussa. Vähintään kolme maalia nähdään varsin usein, joten LeoVegasin kärkikerroin 2.07 kuuluu ehdottomasti päivän riveihin mukaan.


Comments