Veikkausvihje

Nostetaan tiistailta peleihin myös SJK. Alexei Eremenko on saanut maaottelutauon aikana hioa seinäjokisten peliä uomiinsa ja myös kokoonpanoon on tulossa helpotusta, kun ainakin Emile Paul Tendeng, Jordan Mustoe ja Billy Ions palaavat kehiin. Sarjajumbo TPS on hankalassa tilanteessa, tasuripinnat eivät riitä sarjasopimuksen uusimiseen. Varsinkin maalinteko tuntuu mustavalkoisille olevan lähes mahdotonta. SJK on paljon potentiaalisempi nippu ja parantuvan kokoonpanon myötä yksi keskikesän potentiaalisia nousijoita sarjassa. Mobilebetin hyvä kerroin 1.90 kotivoitolle nostetaan päivän pelien rungoksi.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa uusille asiakkailleen huiman jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa etusi talteen alta.

Muista myös kattava MM-pakettimme, josta löydät parhaat vihjeet kisojen ennakkovetoihin

SJK on yksi kauden suurimmista alisuorittajista, puhtaasti materiaalin perusteella se kuuluisi vähintään ylempään keskikastiin. Loukkaantumiset ovat toki olleet vahvsti riesana ja nyt alkaa hiljakseen näyttää paremmalta. Varsinkin kärkeen palaava Ions on todella tärkeä palanen, eri asia sitten on että missä kunnossa mies pitkän poissaolon jäljiltä on. Tendeng ja Mustoe ovat niin ikään oleellisia lisäyksiä kokoonpanoon.

TPS on taistellut ansiokkaasti lähes joka ottelussaan, mutta materiaali ei yksinkertaisesti riitä. Mika Laurikaisella onkin todella kova urakka, jos ilman vahvistuksia pyritään pysymään sarjassa. Kun vielä Tomas Hradecky on loukkaantuneena ja Elias Ahde pelikelvoton, Laurikainen joutuu raapimaan kasaan kokoonpanon sieltä mistä pystyy.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

SJK on joukkueista parempi ja parantanee kesän mittaan roimasti sijoitustaan. TPS on heti kärkeen hyvä vastus, sillä SJK pääsee vahvan pallonhallinnan kautta murtamaan bussia. Eiköhän joukkue siinä kerran tai pari myös onnistu, joten Mobilebetin hyvä kerroin 1.90 kotivoitolle on erinomainen valinta.


Comments