Veikkausvihje

Ykkönen tarjoilee keskiviikolle todellisen huippukamppailun, kun sarjakärjessä tasapistein olevat HIFK ja KPV iskevät yhteen Helsingissä. Molempien joukkueiden peli perustuu pitkälti todella tiiviiseen puolustamiseen. Kun yhtälöön lisätään kärkikamppailun panos niin maaliodotus on todella matalalla. Karamban huippukerroin 1.80 alle 2.5 maalille on syytä ottaa päivän peleihin mukaan välittömästi.

Ei vielä tiliä Karamballa? Avaa uusi tili alta ja nappaa haltuusi 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!

Muista myös kattava MM-pakettimme, josta löydät parhaat vihjeet kisojen ennakkovetoihin!

HIFK ja KPV ovat tasapistein Ykkösen keulilla. Joukkueilla on myös paljon muuta yhteistä. Kumpikin on päästänyt omiin alle maalin per peli. Mistään hurlumhei-jalkapallosta ei joukkueita voi syyttää, kahden kokeneen ryhmän menestys perustuu pitkälti tasapainoiseen pelaamiseen.

Molemmilta löytyy myös selkeä ykköskärki, joiden varaan maalinteko pitkälti rakentuu. HIFK:n Pekka Sihvola on osunut jo viidesti, mikä vastaa puolta koko joukkueen saldosta. Hakasta Kokkolaan siirtynyt maaliruisku Kalle Multanen on niinikään tehnyt viisi kaappia, joka onkin sitten jo yli puolet koko KPV:n tehoista. Nämä herrat saavat taatusti erityishuomiota kärkikamppailussa, jossa tilaa muutenkaan ei juuri ole.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Kokoonpanoissa ei mitään mullistavaa pitäisi tulla vastaan. Isäntien Jukka Halme ja Jani Bäckman ovat pelikieltonsa kärsineet, mutta Nandon tilanne on pienen loukkaantumisen myötä epävarma. Vieraiden vihreältä puolelta sivussa on uutena varoitustilin täyttymisen vuoksi Kim Ågren, mikä tietää Jarmo Korhoselle pientä miettimistä keskikentän organisoinnissa.

Kahden kokeneen ja laadukkaan joukkueen kärkikamppailussa sävelet ovat selvät. Joukkueiden peli-identiteetti on kristallinkirkas, eikä turhaa höntyilyä ole tiedossa. Yksi maali saattaa riittää, joten paras pelivalinta löytyy ottelun kokonaismaalimäärästä. Tarjouksista paras on Karamban huippukerroin 1.80 alle 2.5 maalille.

 


Comments