Veikkausvihje

MM-kisat 2018 potkaistaan käyntiin Moskovan Luzhniki Stadionilla isäntämaa Venäjän ottelulla Egyptiä vastaan. Kuten arvokisoissa yleensäkin, heti kärkeen on tarjolla myös loistavia pelikohteita.

Avausottelussa kohtaavat kaksi varsin heikkoa joukkuetta. Varsinkin molempien puolustuspää on siinä määrin hutera, että näiden joukkueiden otteluissa maaleja nähtäneen. Venäjä on arvostettu avauksen jättimäiseksi suosikiksi, mutta ihan näin mustavalkoinen tilanne ei mielestämme ole. Saudi-Arabia on pelannut uuden valmentajansa Juan Antonio Pizzin johdolla varsin aktiivista jalkapalloa ja maaleja joukkueen peleissä on nähty valtavasti.

Heikkoa Venäjää vastaan onnistuminen maalinteossa ei myöskään ole mitenkään utopistinen ajatus, joten parhaat pelivalinnat löytyvät runsasmaalisista vaihtoehdoista. Odotusarvoltaan paras tarjous on Unibetin todella hyvä kerroin 2.70 molempien joukkueiden maalaamisesta.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Muista myös kattava MM-pakettimme, josta löydät parhaat vihjeet kisojen ennakkovetoihin!

Kisaisäntä Venäjä lähtee otteluun valtavien kysymysmerkkien johdattelemana. Joukkueen materiaali ei häikäise ja tulokset ovat olleet surkeita. Joukkue on edellisen kerran voittanut virallisen ottelun syksyllä 2017. Heikot tulokset ovat nostaneet pikavauhtia kysymyksiä myös päävalmentaja Stanislav Tsherthesovin asemasta, mutta tällä kalustolla tulosten hankkiminen on yksinkertaisesti vaikeaa.

Venäjän parhaat aseet löytyvät laidoilta sekä hyökkäyksestä. Joukkue on keskellä nuorennusleikkausta, mikä on avannut tilaa Aleksei Mirantshukin ja Aleksandr Golovin kaltaisille lupauksille. Myös hyökkääjä Fedor Smolnov on näyttöpaikassa, mikäli mies tahtoo jättää Venäjän Valioliigan taakseen. Puolustussuuntaan aseet ovatkin sitten harvemmassa. Etukäteen isäntien puolustus vaikuttaa todella haavoittuvalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Saudi-Arabia on niinikään ollut viime ajat myllerryksessä. Pizzi on jo kolmas päävalmentaja alle vuoteen, joten varsinaisesta harmoniasta ei voida vieraidenkaan osalta puhua. Toisaalta otteet ovat Pizzin alaisuudessa olleet paikoin ihan lupaavia. Joukkue pelaa yllättävän aktiivista jalkapalloa ja onnistuessaan sillä on mahdollisuudet horjuttaa Venäjää. Vahvuudet löytyvät yläkerrasta, kärkipelaaja Mohammad Al-Sahlawin johtama hyökkäys on ihan kelvollinen. Toisaalta myös saudien puolustus on ollut aikamoista tivolia, omiin on kolissut valtava määrä maaleja.

Venäjä on arvostettu hieman liian suureksi suosikiksi, mutta parasta pelattavaa löytyy maalimääristä. Saudien maali ei yllättäisi lainkaan ja Venäjä osuu hyvin suurella todennäköisyydellä. Ottelun lähtökohtiin nähden Unibetin mahtitarjous 2.70 molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on yksi alkukierrosten parhaista pelikohteista.


Comments