Veikkausvihje

MM-kisojen ensimmäisessä välierässä kohtaavat Ranska ja Belgia. Me lähdemme herkulliseen otteluun Ranskan kyydissä. Belgia yllätti Brasilian, mutta hinta oli kova kun Thomas Meunier on toisen keltaisen kortin vuoksi sivussa. Ranska puolestaan pääsee optimikokoonpanolla peliin, kun Blaise Matuidikin on pelikieltonsa kärsinyt. Ranska on joukkueista kokonaisuutena hieman parempi ja omaa myös pienen lepoedun, joten Unibetin huippukerroin 2.50 Ranskalle kelpaa mukavasti peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Ranska voitti melko rutiinisuorituksella Uruguayn edelliskierroksella. Lopulta 2-0 päättynyt ottelu ei ollut niitä vahvimpia näytöksiä Les Bleusilta, mutta huippulahjakkaalla ryhmällä on taipumus parantaa tilanteen sitä vaatiessa. Juuri tämä ominaisuus tekee Ranskasta todella vahvan turnausjoukkueen. Kokoonpanonkin puolesta kaikki näyttää lähes täydelliseltä, kun Matuidi palaa pelikiellosta. Ei yllättäisi, jos Didier Deschamps laittaisi Matuidin heti takaisin avaukseen vasemmalle puolelle Corentin Tolisson tilalle.

Ranskan ainoa pieni huoli loukkaantumisten suhteen on Djibril Sidiben pelikunto, joten käytännössä joukkue pääsee ykkösillään tärkeään otteluun. Belgialla tilanne on lähes sama, mutta Meunierin poissaolo oikealta laidalta on merkittävä puute. PSG:n laituri on ollut todella hyvä ja korvaajat ovat kortilla. Roberto Martinez joutunee ottamaan Yannick Carrascon takaisin avauskokoonpanoon, mikä ei herätä isompaa innostusta. Nacer Chadli ottanee Meunierin paikan oikealla laidalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.50
3.25
3.15
2.45
3.25
3.10

Belgia lähtee muuten todennäköisesti varsin samalla pelisapluunalla otteluun, kuin mitä nähtiin varsinkin avauspuoliskolla brasseja vastaan. Joukkue hyökkää todella terävästi vastaan, mikä on Ranskan leirissä taatusti skoutattu tarkasti. Romelu Lukaku operoi hyökkäyksessä todennäköisesti jälleen enemmän oikealta puolen ja Kevin De Bruyne hallitsee keskikaistaa. Brasilia ylipelasi tilanteet avausjaksolla suoraan Belgian syliin, mutta Ranskan emme usko samaan ansaan lankeavan.

Ranskalla on myös ottelussa pieni lepoetu. Joukkue sai pari päivää Belgiaa enemmän lepoa ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen ja perjantain puolivälierässäkin se pelasi aiemmin. Kahden tasaisen huippujoukkueen kohdatessa pienet asiat nousevat arvoon arvaamattomaan.

Me otamme huippuotteluun kantaa Ranskan puolesta. Joukkue on kokonaisuutena hieman laadukkaampi ja Meunierin poissaollessa varsinkin keskikentän hallinta päätynee Ranskalle. Tämä saattaa olla se ratkaiseva tekijä pienten marginaalien pelissä. Unibetin huippukerroin 2.50 on oivallinen pelivalinta tiistain jännitysnäytelmään.


Comments