Veikkausvihje

Nostetaan vielä normaalin otteluvedon lisäksi toinen haku MM-kisojen loppuhuipennukseen ennen välierien alkua. Turnauksen parhaan pelaajan Kultainen Pallo-palkinto on vielä täysin auki. Ranskan erittäin monipuolinen hyökkääjä Antoine Griezmann ei voi olla kaukana pystistä, jos Ranska voittaa mestaruuden. Toinen kärkimies Kylian Mbappé on nostettu selvästi Griezmannin edelle, mitä emme lainkaan allekirjoita. Roy Richien huippukerroin 12.00 Griezmannin Kultaiselle Pallolle on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Uusi asiakas? Roy Richie tarjoilee kauttamme hulppean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti. Klikkaa etusi haltuun alta.

 

Kultainen Pallo ojennetaan turnauksen jälkeen FIFA:n päättämälle turnauksen arvokkaimmalle pelaajalle. Tässä vaiheessa realistisia voittajakandidaatteja on vielä useita ja jatkopelien menestys ratkaisee kaiken. Ranska on niukasti suurin voittajasuosikki mestaruuden suhteen, mikä nostaa Les Bleusin pelaajien osakkeita myös tässä kisailussa.

Ennen välieriä tiukimman kiinni palkinnossa ovat välittäjien mielestä Mbappé ja Harry Kane. Taipuisimme kuitenkin eri kannalle, sillä kumpikaan ei ole lyönyt pöytään mitään sen suurempia näyttöjä. Mbappé loisti Argentiinaa vastaan, mutta on ollut muuten melko vaaraton. Kane voittanee maalipörssin, mutta siinäkin yhteydessä on syytä muistaa että puolet maaleista on tullut pilkulta ja pudotuspeleissä Kane on vaipunut varjojen maille.

Belgian keskikentän tuholaisten Eden Hazardin ja Kevin De Bruynen mahdollisuudet lepäävät joukkueen mestaruudessa. Kun ryhmässä on vielä Romelu Lukakun kaltainen maaliruisku, tästä kolmikosta on vaikea äänestää ketään niin paljon muiden yläpuolelle, että se riittäisi Kultaiseen Palloon asti. Kroatian Luka Modric voisi olla toinen hyvä haku, mutta kerroin 7.00 ei aivan riitä. Varsinkin kun todella rasittuneen joukkueen tie finaaliin on täynnä kysymysmerkkejä.

Griezmann on tehnyt Mbappen kanssa yhtä monta maalia, tosin vain yhden pelitilanteessa. Griezmann on myös syöttänyt yhden maalin, mutta sen lisäksi mies on tehnyt tuttuun tapaan aivan valtavan määrän töitä molempiin suuntiin kentällä. Vahva puolustaminen ja timanttinen asenne ei varmasti ole jäänyt asiasta päättävältä tuomaristoltakaan huomiotta. Jos Ranska menee finaaliin ja Griezmann jatkaa samalla pyyteettömällä linjalla, osuen ehkä kerran tai kaksi jäljellä olevissa peleissä, ei palkinto voi olla kaukana.

Griezmann on Roy Richien huippukertoimella 12.00 ehdottomasti pienen haun arvoinen. Joukkueen lopullinen menestys ratkaisee lopulta tämänkin vedon osumisen tai osumattomuuden, mutta mikäli se Griezmannista on kiinni niin hyvältä näyttää.

 


Comments