Veikkausvihje

KuPS aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat torstaina kovinta mahdollista vastusta vastaan. FC Kööpenhamina on erittäin kova joukkue näihin karkeloihin, mutta toisaalta se vasta valmistautuu sarjakauteensa. Molempien riveistä löytyy tulivoimaa ja toisaalta puolustaminen ei kuulu kummankaan joukkueen suurimpiin vahvuuksiin. Paras pelivalinta löytyy runsasmaalisista vaihtoehdoista. LeoVegasin huippukerroin 2.04 yli 2.5 maalille on loistava pelikohde torstaille.

Uusi asiakas? Nappaa talteen LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti klikkaamalla alta!

KuPS:n arpaonnesta voi olla montaa mieltä, mutta varmaa on ainakin se että ikimuistoinen ottelupari on tulossa. FC Kööpenhamina on vasta valmistautumassa viikonloppuna alkavaan Tanskan pääsarjaan, mutta vahva joukkue on silti kyseessä. Edellisessä harjoituspelissä kaatui Moskovan CSKA 4-1, joskin kyseessä oli molemminpuolin varsin kokeellinen koitos. Tanskan suurseuraan siirtynyt suomalaisvahti Jesse Joronen pääsi pelaamaan puolet ottelusta ja saattaa hyvinkin saada vastuuta myös tässä otteluparissa, kun ykkösvahti Robin Olsen palauttelee MM-kisojen rasituksista.

FCK on vaikean viime kauden jälkeen satsannut myös pelaajamarkkinoilla tuntuvasti. Ensin heinäkuun alussa uutisoitiin vanhan tutun superhyökkääjän Dame N’Doyen paluusta valkoisten paitaan ja perään vahvistettiin toinen melko korkean profiilin hankinta yläkertaan, kun Bosnian Kenan Kodro liittyi joukkueeseen. Hankinnat ovat selvää jatkumoa viime kauden ontumiselle hyökkäyspäässä, nyt se osasto tuskin enää muodostuu kööpenhaminalaisten ongelmaksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
5.60
3.60
1.54

KuPS on pelannut kelvollisen alkukauden Veikkausliigassa. Rasmus Karjalaisen johdolla joukkue on iskenyt paljon maaleja, mutta toisaalta omissakin on kolissut säännöllisesti. Kööpenhaminan vahvaa joukkuetta vastaan Reuben Gabrielin puolikuntoisuus on iso huolenaihe, sillä keskikenttää ei taitaville juuteille voi ilmaiseksi antaa. Pelituntuma on kuitenkin vahvasti KuPS:n puolelle, eikä ainakaan maalinteko ole lainkaan utopiaa. Jatkoonmeno olisikin sitten jo ison luokan pommi tässä otteluparissa.

Molempien joukkueiden suurimmat vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä. Ainutlaatuinen asetelma antanee vielä ainakin isännille ylimääräisen virtapiikin, jolla voidaan hyvinkin kiusata isompaansa pitkään. Toisaalta KuPS:n puolustus tuskin täyttä aikaa kestää huippulaadukkaan vieraan kyydissä, joten pelkästään puolustamalla Jani Honkavaaran suojatit eivät voi jatkopaikkaa lähteä hakemaan. FCK ei missään nimessä ole mikään valloittamaton linnake, joten isäntienkään maalinteko ei ole lainkaan utopiaa.

Paras pelivalinta torstain huippuotteluun löytyy LeoVegasilta, jossa yli 2.5 maalille on tarjolla aivan erinomainen kerroin 2.04.

 


Comments