Veikkausvihje

Celtic saa kotikentälleen vieraakseen AEK Ateenan Mestarien liigan karsinnoissa. Celtic on ollut todella vakuuttava alkukaudesta ja murskannut vastustajat tieltään yksi kerrallaan. Emme usko myöskään tuoreen eurotulokkaan AEK:n pystyvän pysäyttämään Moussa Dembeleä ja kumppaneita ainakaan Celtic Parkilla. Nostetaan vihjeeksi vaihtoehto Celtic -1, jolle parhaan tarjouksen 2.28 tarjoaa Unibet.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Skotlannin ja Kreikan mestarit Celtic ja AEK avaavat otteluparin Celtic Parkilla. Celtic on näissä kekkereissä vakiovieras ja tähyää jälleen tosissaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kahdella aiemmalla kierroksella Alashkert ja Rosenborg ovat jääneet skottien jalkoihin, eikä paljon parempaa kohtaloa voi ennustaa AEK Ateenallekaan. Tasoero joukkueiden välillä on selvä, vaikka AEK onkin yllättänyt viimeisen vuoden aikana kaikki.

Brendan Rodgersin Celtic on ollut todella vahvassa vireessä alkukauden. Huippuvire on löytynyt heti kauden alusta ja sarjakausikin alkoi helpolla voitolla Livingstonia vastaan. Pelituntuma onkin isännillä varmasti parempi, sillä AEK pelaa vasta kauden ensimmäisen virallisen ottelunsa. Kotiavaus onkin Celticille poikkeuksellisen tärkeä, sillä pelituntuman parantuessa AEK on helteisessä Ateenassa selvästi hankalampi vastus.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.62
3.65
5.65

AEK jysäytti todellisen pommin voittamalla Kreikan sarjan viime kaudella. Sarjan jättiläiset jäivät nuolemaan näppejään, kun vasta pari vuotta sitten ylipäänsä sarjaan noussut ateenalaisjoukkue juhli kultamitaleja. Marinos Ouzonidis on lyhyessä ajassa muokannut melko rajallisilla resursseilla joukkueesta eurokelpoisen. Joukkueen peli on vahvasti puolustusvoittoista ja varsinkin Celticin kaltaisia taitavampia joukkueita vastaan lähtökohta on ollut kovin inhorealistinen. Mitään sen suurempia hienouksia ei tänään välttämättä ole tarjolla, mutta hurjaa taistelupalloa senkin edestä.

Celtic on joukkueista selvästi laadukkaampi ja tarvitsee ottelusta voiton, mielellään useammalla kuin yhdellä maalilla. Myös joukkueen parempi pelituntuma tukee ainakin avausosassa skotteja selvästi. AEK lähtee puolustamaan tasuria, muttemme usko Celticin vahvan hyökkäyskoneiston jäävän kokonaan tuloksetta. Valtavalla riskillä ei Celtic kuitenkaan johtoasemassa lisämaaleja hae, joten valitaan kotitasoituksista maalin kotivoitto. Unibet tarjoilee tälle hienoa kerrointa 2.28. Tasan maalin voitolla panos palautuu.


Comments