Veikkausvihje

HJK jatkaa kauttaan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Otteluparista Olimpija Ljubljanaa voi hyvällä syyllä odottaa täysin erilaista, kuin mitä Mestarien liigan karsinta BATE:a vastaan tarjosi. Olimpija pelaa erittäin hyökkäysvoittoista futista ja hakee varsinkin kotonaan voittoa isollakin riskillä. Kun puolustus ei kuitenkaan ole hyökkäystehojen, joukkueen ottelut ovat olleet värikkäitä koitoksia. Eiköhän torstainakin useampia maaleja nähdä, Unibetin kärkikerroin 2.23 yli 2.5 maalille on hieno tarjous.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

HJK joutui lopulta tunnustamaan BATE:n paremmakseen Mestarien liigan karsinnoissa. Tappio tiesi sitä, että nyt karsitaan maanosaan kakkoskilpailuun Eurooppa-liigaan. Haaste helpottuu hieman, mutta kyllä Olimpija Ljubljanakin tarjoaa aikamoisen kannon Klubin eurokaskeen.

Olimpija on noussut lyhyestä historiastaan huolimatta europeleihin. Viimeiset kolme kautta joukkueeseen on satsattu paljon rahaa ja nyt menestystäkin on alkanut tulla. Viime kauden päätteeksi Ljubljanassa juhlittiin seurahistorian toista mestaruutta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.90
3.30
3.75

Olimpija on varsin hyökkäysvoittoinen ryhmä, joka edellisellä karsintakierroksella raivasi Crusadersin tieltään 6-2. Joukkueessa on paljon taitoa ylöspäin, mutta alaspäin on vaikeampaa. Tomislav Tomic on valtavassa roolissa keskikentän ankkurina. Crusaders ei ole lähelläkään HJK:n tasoa, mutta sai silti luotua lukuisia vaarallisia maalintekopaikkoja Olimpijan heikosti organisoitua puolustusta vastaan. Ailahtelu on näkynyt myös kotimaan sarjassa, jossa maalitili on vielä avaamatta.

HJK lähtee otteluun hieman uudistuneena. Viime aikojen hankinnoista mukana ovat Macauley Chrisantus ja Jordan Dominguez. Ylipäänsä Klubi pääsee tärkeään vierasotteluun vahvalla kokoonpanolle sekä iskukykyisenä. Veikkausliigan lauantain ottelussa kokoonpanoa kierrätettiin todella rankalla kädellä, jotta avainmiesten jalat ovat iskussa Sloveniassa.

Olimpija on paperilla edellä mutta pelivire tukee HJK:ta. Isännät hakevat kotonaan rohkeasti maaleja, mikä avaa takuulla Klubillekin paikkoja. Olimpija ei ole puolustussuuntaan vakuuttanut, joten vierasmaali tai parikin on täyttä realismia. Vahva isäntä on tehnyt kotipeleissään lähes poikkeuksetta vähintään kaksi maalia, joten viihdyttävä ilta on luvassa.

Paras pelivalinta löytyy runsasmaalisista vaihtoehdoista. Unibetin huippukerroin 2.23 yli 2.5 maalille on tarjouksista houkuttelevin.


Comments