Veikkausvihje

Istanbulissa pelataan Eurooppa-liigan karsintakierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu. BFK on todella laadukas ja viihdyttävä nippu, jossa on myös lukuisia entisiä valioliigatähtiä Emmanuel Adebayorista lähtien. Joukkueen selkeä tavoite on Eurooppa-liiga, josta jäätiin viime kaudella niukasti rannalle. Burnley puolestaan keskittyy Valioliigaan ja varsinkin vieraspelissä on kierrätystä luvassa. BFK on äärimmäisen vahva kotijoukkue ja Istanbulin hornankattilasta ei vieraille uskalla paljoa luvata. BFK:n huippukerroin 2.00 Roy Richiellä on loistava pelikohde torstaille.

Ei vielä tiliä Roy Richiellä? Tyylikäs herrasmiesvälittäjä tarjoilee kauttamme hulppean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti. Klikkaa etusi haltuun alta.

Jos torstain karsintakierrokselta aikoo katsoa vain yhden ottelun, tämä on se. Fatih Terim Stadium kuohuu jälleen kerran, kun Istanbulin sankarit BFK pelaa kotiotteluaan. Pieni ja kompakti stadion on varsinainen hornankattila, josta vieraille ei juuri pisteitä irtoa.

BFK on erittäin viihdyttävä joukkue, jonka peleissä sattuu ja tapahtuu. Laatua piisaa ja pelityyli on äärimmäisen nopea ja hyökkäävä. Joukkueesta löytyy myös useita suurelle yleisölle tuttuja pelaajia. Useammista entisistä valioliigapelaajista tunnetuimpia ovat Adebayor ja Gael Clichy. Mukana on myös Barcan entinen keskikenttäpelaaja Arda Turan. Ylipäänsä BFK:n kokoonpano on erittäin laadukas, eikä kalpene lainkaan Burnleylle. Varsinkin jos/kun vieraiden osalta on tiedossa kierrätystä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.00
3.25
3.50

Viime kaudella BFK pääsi todella lähelle Eurooppa-liigan lohkovaihetta, mutta Sevilla oli ratkaisuottelun loppuhetkillä vielä liian vahva.  Tälle kaudelle joukkuetta on entisestään vahvistettu ja lohkopelit ovat selkeä tavoite.

Burnley pudotti vaivoin Aberdeenin edelliskierroksella ja nyt vastus kovenee huomattavasti. Burnleyn päätähtäin on Valioliigassa, eikä ainakaan vieraskentällä reilumpikaan kierrätys yllättäisi lainkaan. Kotisarjassa on sunnuntaina vastassa Southampton vieraissa, tuo ottelu on rehellisyyden nimissä Burnleyn viikon tärkein tapahtuma. Kun ensi viikolla on tiedossa kaksi kovaa ottelua lisää, rotaatiolle on Eurooppa-liigassa todella tarvetta.

BFK on jo luonnostaan vähintään lähellä Burnleyn tasoa. Infernaalinen kotiyleisö ja vieraiden kierrätys nostavat kotivoiton selvästi päälle kerran kahdesta osuvaksi pelikohteeksi. Roy Richien huippukerroin 2.00 on hieno tarjous, joka on syytä napata talteen jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Emme yllättyisi vaikka istanbulilaisten kertoimet lähtisivät laajemminkin laskun päivän mittaan, kun kokoonpanoja alettaa vedonlyöjien toimesta selailemaan.


Comments