Veikkausvihje

Manchester United ja Leicester avaavat hartaasti odotetun Valioliiga-kauden Old Traffordilla. ManU:n valmistava promokiertue, jota myös International Champions Cupiksi kutsutaan, ei sujunut häävisti, mikä on nostanut isäntien kertoimia tähän otteluun. Olisimme kuitenkin varsin skeptisiä noiden otteluiden osalta, Jose Mourinhon tähtäin on kaiken aikaa ollut vain ja ainoastaan Valioliigassa. ManU on joukkueista selvästi parempi ja eiköhän tosipaikan tullen maalihanatkin aukene. Nostetaan peleihin Unitedin vähintään kahden maalin kotivoitto Bethardin huippukertoimella 2.59.

Uusi asiakas? Bethard on futisbetsarin perussivusto. Kärkikertoimien lisäksi tarjolla on muhkea 100% tervetuliaispaketti aina 100€ asti.

Odotukset Manchester Unitedin suhteen laskivat karvan joukkueen valmistavan kiertueen jälkeen. Emme antaisi moisille tempauksille kuitenkaan kovin suurta painoarvoa, ManU joutui tulemaan pitkälti ilman MM-kisapelaajiaan. Kevään hopeajoukkue on varmasti iskussa jälleen kun pilliin vihelletään merkityksellisen ottelun merkiksi. United ei ole tunnettu vastustajiensa murskaamisesta Mourinhon aikana, mutta kyllä perjantain sarja-avauksessa parhaat pelivalinnat löytyvät nimenomaan isäntien reilummista menestyksistä.

United ei kesän siirtomarkkinoilla riehunut. Merkittävin hankinta oli brassi Fred keskikentälle. Jatkuvuus on myös joukkueen iso etu, sillä MM-kisoissakin esiintyneet Jesse Lingard, Paul Pogba ja Romelu Lukaku sekä varmasti parantava Alexis Sanchez muodostavat todella laadukkaan sydämen. Puolustuspää ei ole ihan samaa tasoa, mutta Mourinhon pelisysteemi maskeeraa puutteita erinomaisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.51
4.05
7.50

Leicesterin kesään mahtui huomattavasti enemmän muutoksia. Isoimmat otsikot keräsi luonnollisesti Riyad Mahrezin lähtö. Algerialaisen poissaolo jättää aikamoisen tyhjiön paikattavaksi, dynaamisen superlaiturin lähtö satuttaa huomattavasti myös tehokärki Jamie Vardya. Valmistavissa otteluissa Leicesterin hyökkääminen oli pahasti hakusessa, mikä on erittäin helppo ymmärtää.

Leicester on kauttaaltaan työteliäs joukkue, mutta pallollista osaamista ei ole liiemmin. Mestaruuskauden haamukin leijuu vielä joukkueen ympärillä, Ketuilta odotetaan joka ilta viihdyttävää näytöstä vaikka materiaali on korkeintaan keskikastia. Claude Puel on punonut langanpäitä yhteen sen mitä mahdollista, mutta tuskin tälläkään kaudella Leicesteriä nähdään taistelussa kärkipään sijoituksista.

Harvinaista kyllä, Manchester United on selvästi aliarvostettu avausmatsiin. Joukkue on saanut valmistautua rauhassa kauden avaukseen ja perusrunko on erittäin vahva. Keskinkertainen Leicester tarjoaa oivallisen mahdollisuuden aloittaa kausi itseluottamusta kasvattavalla voitolla. Mourinhon joukkueiden puolesta ei perinteisesti isoja tasoituksia ole kannattanut edes harkita, mutta kyllä tässä kohdin vähintään kahden maalin kotivoitto on se paras pelivalinta. Bethardin kärkikerroin 2.59 on silkkaa kultaa.


Comments