Veikkausvihje

IFK Göteborg ja Sirius kohtaavat Gamla Ullevilla. Huolimatta Siriuksen viime aikojen hyvistä esityksistä ottelussa on mielestämme vain yksi suosikki. Myös IFK Göteborg tarvitsee vielä pisteitä jopa säilymistä ajatellen ja kyllähän joukkue on jo perustasoltaan selvästi parempi. Noin kaksi kertaa kolmesta osuva kotivoitto nostetaan peleihin Mobilebetin mahtavalla kertoimella 1.86.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa uusille asiakkailleen huiman jopa 200% ensitalletusbonuksen. Klikkaa etusi talteen alta.

Kumpikaan joukkueista ei ole varsinaisesti esiintynyt edukseen tällä kaudella. Viime kauden seitsemäs sija on Siriuksen puolelta vaihtunut taisteluun putoamista vastaan ja ex-jättiläinen IFK Göteborg on jälleen kerran epäonnistunut laajalla rintamalla. Laadukkaampi IFK on kuitenkin normaalisti Gamla Ullevilla vahva kotijoukkue ja haluaa taatusti jatkaa vahvoja kotiotteluitaan heikomman jakson jälkeen. Viimeksi Örebro kaatui puhtaasti 2-0 ja samansuuntaista tulosta odottelemme tänäänkin.

Sirius on löytänyt alkukautta paremman vireen kreivin aikaan. Putoamista vastaan taisteleva joukkue on napsinut rutkasti pinnoja ja pysytellyt juuri ja juuri putoamistaistelun paremmalla puolella. Joukkueen tilanne ei kuitenkaan ole helppo. Abdul Razak, Josh Wicks ja Elias Andersson jatkanevat sairastuvan puolella. Myös Daniel Jarl sekä Karvan Ahmadi kärsivät pikkuvammoista, joten kapean materiaalin ryhmä joutuu selvästi alivoimaisena tähän taistoon.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
karamba etusivun logo
1.83
3.60
4.15

IFK ei ole onnistunut odotuksista huolimatta palauttamaan kunnian päiviään. Ei joukkue materiaalinsa puolesta mestariehdokkaisiin ole missään vaiheessa lukeutunut, mutta kyllä IFK selvästi nykysijoitustaan parempi nippu on. Joukkue on tehnyt aivan riittävästi maaleja, mutta toisaalta kovempia joukkueita vastaan myös omissa on soinut turhan tiheään. Heikommat joukkueet, johon Siriuksenkin laskemme, IFK on hoidellut suhteellisen tehokkaasti tieltään.

Alisuorittanut IFK on joukkueista selvästi parempi. Jos Örebro-ottelun kaltainen lento saadaan tänäänkin Gamla Ullevin nurmelle, IFK:lla ei ole mitään hätään. Poissaoloista kärsivä Sirius taistelee kunniakkaasti, mutta olisimme varsin yllättyneitä jos se tänään riittäisi edes pinnaan asti. Noin kaksi kertaa kolmesta osuva kotivoitto on hieno runkokohde perjantaille, Mobilebetin kärkikerroin 1.86 on syytä napata talteen pikimmiten.


Comments