Veikkausvihje

Olimpija vei HJK:ta Eurooppa-liigan karsintojen avausosassa mielinmäärin. 3-0 lopputuloksessa ei ollut nokan koputtamista, siinä määrin suuri tasoero oli. Nyt Klubin ainoa toivo on lähteä urku auki hyökkäämään ja hakea aikaista johtomaalia. Klubille pientä toivoa antaa se, että slovenialaiset eivät vieraissa ole läheskään kotiotteluidensa tasolla. Joka tapauksessa avoin ja maalirikas ottelu on jälleen tiedossa. Paras pelivalinta löytyy LeoVegasilta, huippukerroin 2.18 yli 2.5 maalille on jopa hämmentävän kova tarjous.

Uusi asiakas? Nappaa talteen alta LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti!

Otteluparin avausosa Ljubljanassa oli HJK:n kannalta masentava. Hieno kausi uhkaa jälleen kerran päättyä europelien osalta pannukakkuun. Olimpija vaikutti avauspelin perusteella olevan lähes kaikessa edellä. Klubilla onkin iso kasvojenpesun paikka keskiviikkona Töölössä.

Olimpija oli todella vaarallinen avauspelissä. Kolme tehtyä maalia ja puolenkymmentä huippupaikkaa päälle osoittivat, että kovasti satsannut seura on menossa vahvasti oikeaan suuntaan. Joukkue on varsinkin hyökkäyssuuntaan erittäin potentiaalinen, murtautumismalleja löytyy montaa sorttia ja viimeistely on pääosin terävää.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.05
3.20
3.65

Toisaalta Olimpija ei missään nimessä ole puolustuspelinsä kanssa samalla tasolla. Erityisesti vierasotteluissa joukkueella on ollut suuria vaikeuksia. Edelliskierroksella heikko Crusaders loi monta huippupaikkaa kotiottelussaa, eikä laadukkaammalla Klubillakaan jääne tekopaikoista kiinni keskiviikkona kotikentällään.

HJK sai myös avauspelissä omat paikkansa, mutta ruuti oli kuivaa. Varsinkin Evans Mensah olisi paremmalla viimeistelyllä voinut nakuttaa ainakin yhden maalin. Joukkue pääsi vielä pelaamaan viimeisen vajaan kympin miesylivoimallakin, mutta kaivattu vierasmaali jäi haaveeksi.

Klubin kokoonpano on elänyt hieman euro-otteluiden alla ja välissä. Ensin Jordan tuli joukkueeseen ja teki jo debyyttinsäkin Sloveniassa. Sitten sivuraiteelle ajautunut Filip Valencic kaupattiin Norjaan. Ensinmainittu vaikutti ensiesiintymisensä perusteella varsin potentiaaliselta vahvistukselta.

Kotiottelussaan Klubilla on tasan yksi mahdollisuus. Täyttä höyryä päälle alusta asti ja aikaista johtomaalia hakemaan. Se avaa jälleen vastaiskun paikkoja myös Olimpijalle, mutta sille ei voi mitään. Mika Lehkosuo ei ole tunnettu kovin räväköistä taktiikoistaan edes takaa-ajotilanteessa, mutta nyt ei liene vaihtoehtoja. Töölön ihmettä on pakko lähteä hakemaan isolla riskillä.

Eiköhän Klubi kotonaan onnistu myös maaleja tekemään. Toisaalta avoin pelinkuva avaa myös taitavalle Olimpijalle omat saumansa ja joukkue vaikuttaa juuri nyt erittäin terävältä. Pelin maaliodottama on mielestämme selvästi normaalia korkeampi. Paras pelivalinta löytyy LeoVegasilta, jonka huipputarjous 2.18 yli 2.5 maalille on hieno kohde keskiviikolle.


Comments