Veikkausvihje

Real Madrid ja Atletico Madrid pelaavat kauden ensimmäisen Madridin derbyn, tosin kaukana kotoa Tallinnassa. UEFA Super Cup tarjoaa poikkeuksellisen mielenkiintoisen startin espanjalaisjättien kauteen. Kyseessä on Realin uuden managerin Julen Lopeteguin ensimmäinen virallinen ottelu joukkueen peräsimessä. Ja samalla ensimmäinen ottelu pitkään aikaan ilman Cristiano Ronaldoa Realin paidassa.

Juuri tämän tasaisemmaksi ei jalkapallo-ottelua etukäteen saa. Real on ehkä hienoinen suosikki, mutta Atletico ei myy nahkaansa halvalla. Lisäminuutit tai rankkarit eivät yllättäisi yhtään ja poikkeuksellisesti paras pelimerkki löytyykin varsinaisen peliajan tasurista. Bethardin kärkikerroin 3.20 ristille on ehdoton valinta keskiviikon trilleriin.

Uusi asiakas? Bethard on futisbetsarin märkä päiväuni. Kärkikertoimien lisäksi tarjolla on muhkea 100% tervetuliaispaketti aina 100€ asti.

HUOM! Sub näyttää ilahduttavasti ottelun suorana myös kotimaan verkossa klo 21:50 alkaen. 

Perinteinen UEFA Super Cup pelataan tällä kertaa Tallinnassa. Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien kalistelu maanosan parhaan seurajoukkueen tittelistä käydään jo neljänkymmenenkolmannen kerran. Kertaakaan aiemmin ottelun molemmat osapuolet eivät ole tulleet samasta kaupungista, joten historiaa Tallinnassa tehdään joka tapauksessa.

Mielikuvat Mestarien liigan edustajien ylivoimasta voidaan tässä kilpailussa perinteisesti heittää roskiin. Vuosien saatossa voitot ovat menneet suunnilleen tasan. Real on voittanut kaksi edellistä Super Cupiaan, mutta toisaalta Atletico ei ole vastaavaa ottelua koskaan hävinnyt. Lähtökohdat otteluun ovat siis tilastojenkin valossa äärimmäisen tasaiset.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.45
3.20
3.10
karamba etusivun logo
2.45
3.15
3.05

Realin kesää on otsikoiden valossa hallinnut Ronaldon lähtö joukkueesta. Portugalilaisen maalivainua ei ole mahdollista korvata, mutta isommassa kuvassa Realin menetys on melko pieni. Paljon isompi asia Los Blancosin kannalta oli esimerkiksi Luka Modricin jääminen seuraan. Modricin siirto Interiin oli viittä vaille valmista kauraa, mutta kaikesta huolimatta keskikentän kroaattitähti jatkaa Realissa.

Real pääsee uuteen kauteen jälleen kerran vahvalla joukkueella. Modric, Gareth Bale, Isco, Toni Kroos ja kumppanit muodostavat jälleen huipputaitavan rungon. Yksi kiinnostava muutos löytyy kuitenkin maalinsuulta. Jättihankinta ja Atleticostakin tuttu Thibaut Courtois korvannee Keylor Navasin ykkösvahtina.

Atleticon hankinnat tai hankkimatta jättämiset eivät luonnollisesti aiheuta samanlaisia aaltoja uutisvirrassa kuin isoveljensä tekemiset. Kaikesta huolimatta Atleticon haaviin on jälleen tarttunut nuorta laatutavaraa à la Thomas Lemar, Rodri ja Gelson Martins. Kokeneempia hankintoja ovat Nikola Kalinic sekä Santiago Arias. MM-kävijät Antoine Griezmannin johdolla ovat niin ikään jälleen käytettävissä ja mukana Tallinnassa.

Real on laskettu markkinoilla pieneksi suosikiksi tähän otteluun. Lähtökohdat ovat kuitenkin todella tasaiset. Real ei ole Atleticoa vastaan La Ligassa juhlinut, eikä se sen helpompaa ole puolueettomalla kentälläkään. Ronaldon maaleja on lisäksi vaikea korvata. Kovin paljon tasaisemmaksi ei futismatsia etukäteen saa, joten paras pelivalinta löytyykin poikkeuksellisesti varsinaisen peliajan tasurista. Bethardin huippukerroin 3.20 on syytä ottaa talteen mahdollisimman pian.

 


Comments