Veikkausvihje

Vakiossa on jälleen tarjossa muhkea bonuskierros, kun 13 oikein voittoluokkaan lisätään 200 000€. Turhan vaikeat rivit on siis syytä karsia pois ja keskittyä hakemaan täyttä riviä usein osuvilla ja jopa hieman ylipelatuillakin merkeillä.

1 Arsenal – West Ham 1x
Arsenal lähti kauteen kovin odotuksin, mutta toistaiseksi tilillä on vain tappioita. Tosin vastuksetkin ovat olleet huippuluokkaa, Man City sekä Chelsea. Toisessa peräkkäisessä Lontoon paikallisottelussa vastaan asettuu West Ham, jonka alkukausi on niinikään ollut pettymys. Tasoero on selvä, mutta noin 70% kotisuosikkia on pelattu turhan reilusti. Otetaan rutkasti arvoa nostava risti kaveriksi.

2 Bournemouth – Everton 2
Bournemouth on aloittanut hienosti, muttei kuitenkaan ole ihan kaiken hehkutuksen arvoinen nippu. Nyt vastaan tulee kova Everton, joka kesähankinta Richarlisonin johdolla on todella vaikea voitettava. Mielestämme pelikansalla on tässä väärä suosikki, Toffees on alle 40% kannatuksella hieno vierasvarma.

3 Southampton – Leicester 2
Southamptonin kauden alku on ollut vaikea. Joukkue vaikuttaa kovin vaarattomalta, joten Leicester on vieraissa suosikki ilman pelikieltoista Jamie Vardyakin. Haetaan ideakakkonen hieman alipelatuista Ketuista.

4 Huddersfield – Cardiff X2
Häntäpään kamppailu, joka on etukäteen melkoinen arvoitus. Cardiff on ollut avausottelut ehkä hieman parempi, emmekä näe sen ainakaan häviävän kovin usein tätä peliä. Oikein rastittuun koitokseen ristikakkonen on hyvä pohja.

5 Liverpool – Brighton 1
Liverpool on pelattu liki 90 prosenttiin, mikä on tottakai liikaa. Ei Poolin ohitus silti maistu edes vähää alusta, sillä Brighton on yksinkertaisesti täysi vastaantulija Anfieldilla.

6 Sheffield W – Ipswich 1
Sheffield Wednesday on aloittanut alakanttiin, mutta on silti laatujoukkue. Viime kausi oli pettymys, joten kelkka pitäisi tämän sesongin osalta saada oikeaan suuntaan nopeasti. Ipswich on oikein sopiva vastus tähän kohtaan, oikein pelattu ja maistuva kotivarma.

7 Swansea – Bristol C X2
Swansea olisi ansainnut sarjakärki Leedsistä voiton edellisessä ottelussaan. Bristol City on selvästi heikompi ryhmä ja tuskin omaa isompia mahdollisuuksia Joutsenia vastaan. Swans on karvan liikaa pelattunakin hyvä kotivarma.

8 Derby – Preston x2
Frank Lampard ei ole saanut Derbyä kummoiseen liitoon. Peli on sekavaa ja omissa kolisee liikaa. Preston on täydellinen vastakohta, tiivis nippu ei tarjoa mitään ilmaiseksi. Haetaan ristikakkosella arvoa riviin.

9 Stoke – Hull 1
Stoke alkaa olla jonkunmoisessa kriisissä. Joukkue on kuitenkin edelleen tuloksiaan parempi, joten voittojakin alkaa jossain vaiheessa tulla. Pelikansa on ymmärrettävästi varuillaan Pottersin kanssa, mutta näillä peliprosenteilla uuteen tulemiseen on vain pakko uskoa. Ykkönen.

10 Aston Villa – Reading 1X
Aston Villa on sarjan suuria ja aloittanut hyvin. Reading omaa kuitenkin pienen yllätyssauman, jos pakka pysyy yhtä tiiviinä kuin alkukaudesta. Joukkue on ollut “tauluaan parempi”, joten otetaan arvoa nostava risti kotivoiton kaveriksi.

11 Norwich – Leeds 1
Norwich on hyvä ideavarma. Leedsin alkukausi on ollut hämmentävä, muttei joukkue ihan niin hyvä ole. Viimeksi Swansean vieraan Marcelo Bielsan suojatit saivat onnekkaan tasurin. Tasainen ottelu, jossa selvästi alipelattu Norwich on mainio pelikohde.

12 Blackburn – Brentford 1x
Blackburn on aloittanut kautensa Championshipissa mainiosti. Nousija ei ole kuvia kumarrellut ja pelikin on ollut laadukasta. Emme oikein ymmärrä Brentfordin suosikkiasemaa, joukkue ei matkapeleissään vakuuta. Ykkösristi tarjoaa usein osuvan kombon.

13 Nottingham – Birmingham 1X
Nottingham kelpaa karvan ylipelattunakin varmaksi. Joukkue on vahva ja aloittanut hyvin. Birmingham ei ole yhtä tasokas ryhmä ja joutunee tyytymään niukkaan tappioon.


Comments