Veikkausvihje

Veikkausliiga palaa maaottelutauolta täydellä höyryllä. Tampereella pelataan kahden mitalitaistossa vahvasti mukana olevan joukkueen kutkuttava kamppailu, kun Ilves isännöi Honkaa. Aiempien tulosten ei pidä antaa hämätä, luvassa on korkeista panoksistakin johtuen ennalta varsin vähämaalinen koitos. LeoVegasin huippukerroin 1.87 alle 2.5 maalille on runkokohde torstaille.

Uusi asiakas? Nappaa talteen alta LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti!

Mitalitaisto kiihtyy huippuunsa, sillä Veikkausliigaa on jäljellä pelaamatta enää seitsemän kierrosta. Ilveksellä tosin on vielä yksi rästiottelu pelaamatta, mikä antaa tällä hetkellä hiuksenhienon edun tamperelaisille. Molemmat tämän ottelun joukkueista ovat viime aikoina esiintyneet varsin positiivisesti, joten Tammelassa on tiedossa mahtava kamppailu runsaslukuiselle yleisölle.

Ilves on jälleen ylittänyt itsensä. Ennen kautta materiaali ei missään nimessä ollut paperilla mitalin arvoinen, mutta Jarkko Wiss on jälleen kerran näpäyttänyt “asiantuntijoita”. Kun vielä kesän siirtoikkuna meni manselaisilta kokolailla penkin alle, suoritusta voi pitää todella vahvana. Hämmentävää on myös tupsukorvien kova tahti maalinteossa, varsinkin kun ykköskärki Marius Noubissi siirtyi isommille nurmille viime kuussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
3.00
3.40
2.50
karamba etusivun logo
2.90
3.25
2.40

Hongan vahvaa pallonhallintaa vastaan Ilves joutuu vetäytymään aiempaa enemmän kuoreensa. Asia ei sinänsä ole joukkueelle ongelma, sillä joukkue on täynnä nöyriä joukkuepelaajia, joilla kaiken lisäksi piisaa jalkoja juosta muodon mukaisesti vaikka kaksi ottelua putkeen. Harmillinen poissaolo löytyy keskikentältä, Issa Thiaw olisi Honkaa vastaan tärkeä palanen.

Myös nousijajoukkue Hongan kautta voi pitää loistavana. Vesa Vasara on kaiken lisäksi saanut kauden mittaan hyviä vahvistuksia ryhmäänsä, joten Espoossa mennään kovassa myötätuulessa. Joukkue on myös lähtenyt varsin kunnianhimoisella pelityylillä kauteen, mistä täydet pisteet. Suurimmat otsikot on kerännyt hurjan määrän maaleja paukuttanut Macoumba Kandji, tiivis keskikenttä ja puolustus onkin sitten jäänyt vähemmälle huomiolle. Yksi Hongan suurimmista vahvuuksista on kuitenkin se, että sitä vastaan on todella vaikea tehdä maaleja.

Ilveksen peleissä on verkko heilunut, mutta nyt luonnonlait iskevät vastaan. Ilves on pakotettu vetäytymään alemmas Hongan pitäessä palloa, eikä se oikeastaan Ilvestä varmasti edes haittaa. Joukkueesta löytyy eväät nopeisiin vastaiskuihin, joten oman pään pysyessä puhtaana yksikin maali voi piisata voittoon. Ottelun tärkeys painaa myös maaliodotusta alemmas, me näemmä huippumatsin selvästi kertoimia varovaisemmin. Alle 2.5 maalia on loistava pelikohde LeoVegasin kärkikertoimella 1.87.


Comments