Veikkausvihje

SM-liiga pyörähtää käyntiin perjantaina ja Veikkausvihjeet.com on vahvasti mukana lätkähuumassa. Valikoimme jokaiselta pelikierrokselta parhaat kohteet vihjeisiimme. Tervetuloa mukaan!

Jyväskylässä pelataan raskaansarjan ottelu, kun HIFK matkustaa haastamaan JYPin Hippokselle. Materiaalieroa joukkueilla ei juuri ole, mutta JYP on näyttänyt harjoitusotteluiden ja CHL:n perusteella selvästi valmiimmalta alkavaan kauteen. Kotivoitto Unibetin huippukertoimella 2.35 on hyvä pelivalinta avauskierrokselle.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

JYPin runko pysyi hyvin kasassa viime vuodesta. Kokenut joukkue taistelee tänäkin vuonna mitaleista, vaikkei aivan kirkkaimpia suosikkeja etukäteen olekaan. Suurin muutos JYPissä nähtiin penkin takana, kun monta vuotta seuraa palvellut Marko Virtanen väistyi nuoren tulokaspäävalmentaja Lauri Merikiven tieltä. Mitään suuria muutoksia tämä ei pelitapaan kuitenkaan tiedä. JYP on laaturyhmä tehtaan takuulla, mutta mitään kovin yllättävää Keski-Suomen traktorilta tuskin tälläkään kaudella nähdään.

JYP lähtee kauteen tuttujen konkareiden johdolla. Jarkko Immonen, Jani Tuppurainen, J-P Hytönen, Mikko Mäenpää ja kumppanit saivat vieläpä seurakseen 42-vuotiaan legenda Eric Perrinin. Skeptisempi voisi epäillä jalkojen riittävyyttä nykypäivän vauhtilätkässä, mutta ainakin valmistavien otteluiden perusteella myös veteraanien luistin on huikeassa lennossa, pelikäsityksestä puhumattakaan. Ja varsinkin joukkueen laidoilta löytyy toki myös vauhdikkaampaa menijää. Mielenkiintoisin tulokas on tshekkitaituri David Tomasek, joka harjoituskauden perusteella on täysin valmis jatkamaan Jyväskylän vahvaa tshekkiperinnettä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.20
4.00
2.70
karamba etusivun logo
2.25
4.10
2.75

HIFK puolestaan on jälleen kerran uudistunut vahvasti. Materiaali on paperilla vahva, mutta treenipelit ja CHL näyttivät että prosessi on vielä pahasti kesken. Ari-Pekka Selin johtaa joukkonsa toiseen täyteen kauteen jälleen tilanteesta, jossa kysymysmerkkejä on enemmän kuin laki sallii. Viime kauden HIFK oli suorastaan tylsä joukkue, eikä pelinopeutta ainakaan vielä ole tälläkään sesongilla juuri näkynyt. Joonas Raskin kaltaiset raatajat ovat valitettavan harvassa.

Ykkössentteriksi hankittu Tommi Santala ei ainakaan vielä ole näyttänyt mitään merkkejä pelipaikkansa tai palkkansa arvoisista suoritteista. Eihän Santala sieltä näyttävimmästä päästä koskaan ole ollut, mutta liike ei alkukauden perusteella riitä edes vähää alusta. Hankinnoista myös Lucas Lessiolla on valtavasti parannettavaa eikä Iikka Kangasniemikään puhtaita papereita saa. Alakerta on Kyle Quinceyn saapumisen myötä oikein hyvä ja Atte Engren mitat täyttävä ykkösvahti.

Perustasoltaan joukkueet ovat varsin lähellä toisiaan. Valmistavien otteluiden perusteella annamme kuitenkin selvän edun JYPille. Isäntien liike on ollut aivan toista maata ja kokeneen joukkueen ratkaisut kiekollisena sekä kiekottomana kautta linjan parempia. HIFK on myös kärsinyt pitkin syksyä lukuisista loukkaantumisista, jotka voivat sotkea pelisysteemin löytymistä vielä kauden alussakin. Unibetin kärkitarjous 2.35 kotivoitolle on ohittamaton tarjous.


Comments