Veikkausvihje

MM-jatkokarsinta jatkuu Espoossa. Susijengi saa vastaansa Lohikäärmeet, kun Bosnia-Hertsegovina saapuu vieraaksi Espooseen. Vieraat ovat liikkeellä todella laadukkaalla nipulla, suurimpina tähtinään NBA-pelurit Jusuf Nurkic ja Dzanan Musa. Emme mitenkään saa nuorentunutta Suomea kovin suureksi suosikiksi tärkeään otteluun. Kuuden pinnan vierastasoitus on vapaa donkki Karamban kärkikertoimella 1.90.

Ei vielä tiliä Karamballa? Nappaa talteen myös 10€ ilmaisveto klikkaamalla alta.

Bosnia-Hertsegovina muistetaan Suomessa hyvin aiemmista EM-kisoista, joissa Susijengi pyöritteli kankeaa vastustaan mielin määrin. Nyt jalkeilla on kuitenkin aivan toisentasoinen ryhmä. Varsinkin joukkueen iso kalusto on aivan erinomaista sorttia. Ykköstähti on luonnollisesti NBA:ssa avausviisikon mies Nurkic. Portlandissa viime kaudella ihastuttanut mörssäri on kokonsa lisäksi myös erinomainen heittäjä sekä pehmeäkätinen viimeistelijä. Suomella piisaakin tänään urakkaa Nurkicin paimentamisessa.

Toinen vieraiden NBA-pelaaja on nuori heittävä takamies Musa, joka varattiin kesällä Brooklyn Netsiin. Musa on kesän aikana vankistunut selvästi ja pystyy ainakin tällä tasolla pelaamaan helposti myös laiturin tontilla. Nuorukainen on erinomainen viimeistelijä ja hyvä heittäjä, jota on usein lähes mahdoton pysäyttää. Kun kärkikaksikon takaakin löytyy vankkaa laatua varsinkin isojen miesten osastolta, helppoa iltapuhdetta ei Susijengille ole luvassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.36
-
3.00
karamba etusivun logo
1.33
-
2.95

Henrik Dettmann lähtee jatkokarsintoihin nuorekkaalla joukkueella. Petteri Koposen, Sasu Salinin ja muiden konkareiden seuraksi valittiin muunmuassa kesän karsinnoissa loistanut Mikael Jantunen. Debytantteja on lisäksi pitkä liuta, kun Fiifi Aidoo, Alex Murphy sekä Topias Palmi tekevät ensiesiintymisensä tällä tasolla. Nuorisokaartin pitäisi antaa laatuminuutteja ja huiliaikaa avausviisikolle, jotta Susijengillä olisi eväät kamppailla ottelun voitosta. Myös Alexander Madsenin rooli korostuu Bosnian mörssäreitä vastaan.

Pidämme ilman Lauri Markkasta peliin lähtevää Suomea marginaalisena suosikkina kotikentällään. Kuuden pinnan tasoitus on kuitenkin aivan liikaa, joten parhaat pelivalinnat löytyvät vieraiden puolelta. Bosnia on pitkästä aikaa liikkeellä varsin kovalla joukkueella ja pystyy kiusaamaan loppuun asti. “Zmajevi” +6 on aivan erinomainen pelikohde Karamban kärkikertoimella 1.90.


Comments