Veikkausvihje

Lauantain Vakio 1 palailee normaaliin päiväjärjestykseen maaottelutauon jälkeen. Brittikohteista koostuva rivi tarjoaa runsaasti pelivääristymiä, joten kupongit on syytä jättää sisään.

1 Manchester C – Fulham 1
Man Cityllä on alla ansaittu voitto Newcastlesta ja pelillisesti Sky Bluesista ei moitittavaa löydy. De Bruyne on lasaretin puolella, mutta paikattavissa. Fulham on aloittanut pelillisesti hyvin, mutta tietty naiivius sekä yliluotto pelitapaan ovat maksaneet. Virheitä sattuu ja omissa soi – joskus pallosta kannattaisi jopa luopua paineen alla. Tasoero on valtava, niinpä Sky Blues dominoi yksipuolista kotiottelua ja isäntien suosikkiasema nousee jopa yli 85 pinnaan. Koska peliprosentit ovat kohdillaan, on usein osuva kotisuosikki helppo nostaa piikiksi.

2 Chelsea – Cardiff 1
Chelsea on lähes Cityn veroinen varma, eikä tähänkään ole syytä merkkejä tuhlata. Chelski on avannut kautensa loistavasta ja köykäinen Cardiff on suupala. Vieraiden ainoa toivo on 90 minuutin bussi, mutta sitä ei aiempien esitysten perusteella ole luvassa. Walesilaiset ajavat itse itsensä susien suuhun.

3 Newcastle – Arsenal x2
Myös ideajoukkueemme Arsenal kuuluu kupongille, mutta tämä on pakko varmistaa. Newcastle on tuloksiaan parempi joukkue ja ottaa vielä kauden mittaan kotonaan isoiltakin pinnoja. Arsenal on ottamassa vauvanaskelia takaisin kohti suuruutta, mutta vielä taso ei riitä viikosta toiseen. Ristikakkonen kattaa melkoisen palan tulosavaruutta.

4 Bournemouth – Leicester x2
Bournemouth uhmaa luonnonlakeja viikosta toiseen. Leicester on kuitenkin meidän papereissamme joukkueista parempi ja ansaitsee ristin lisäksi myös kakkosen kupongille. Ketut on pelannut oikein hyvin ja tulostakin tulee jossain kohdin, ylisuorittanutta Bournemouthia vastaan on oivallinen iskun paikka.

5 Huddersfield – Crystal P 2
Huddersfield on äärimmäisen sympaattinen joukkue, mutta ei näillä peliprosenteilla ole kakkosta parempaa kohdetta. Palace on materiaaliltaan parempi ja on kaiken lisäksi jäänyt alipelatuksi.

6 Watford – Manchester U x2
Watford on jatkanut hienoja otteitaan myös tällä kaudella. ManU on materiaaliltaan eri maata, mutta pelikannatus uhkaa mennä jo yli. Ristivarmistus on ehdoton merkki.

7 Norwich – Middlesbrough 1X
Norwich on sarjan parhaita joukkueita ja nyt on tuloksenteon aika. Teemu Pukki iskee maaleja liukuhihnalta ja nyt myös pelinkuva suosii kanarialintuja. Loistava ideavarma.

8 Swansea – Nottingham 2
Swansea on ollut yksi ideajoukkueistamme alkukauteen. Nyt on kuitenkin aika vetää kättä pystyyn virheen merkiksi, joukkue ei ole arvioiden veroinen. Nottingham on prosenteiden valossa kierroksen paras pelikohde.

9 Sheffield W – Stoke 2
Stoke nousee näillä prosenteilla aivan ykkösluokan ideavarmaksi. Joukkue parantaa kierroksesta toisestaan ja on isäntiään edellä kaikessa. Pelikansa on toista mieltä, joten kakkonen on loistoidea.

10 Bristol C – Sheffield U 1
Bristol City on ollut meidän papereissamme yksi sarjan parhaista joukkueista. Moni lukee tämän ottelun ohipeliksi, mutta rohkenemme olla eri mieltä. Isäntien materiaali on ylipäänsä riittävä ja Blades on kautta linjan yliarvostettu vieras. Kotivarma on oiva ideakohde.

11 Millwall – Leeds 1x
Millwall saa vieraakseen Leedsin, mikäli vieraat selviävät kivisateesta kentälle asti. Leeds on ruksittu turhan isoksi vierailijaksi, joten kotipainotteinen rastitus on paikallaan.

12 Rotherham – Derby 2
Rotherham on huono joukkue tälle tasolle. Sanotaan mitä tahansa, Derby on näillä prosenteilla pakkovarma.

13 Blackburn – Aston Villa 2
Tähän otteluun runsaampikaan rastitus ei ole väärin. Villa on kuitenkin niin paljon edellä, että vierasvoitto on loistoluokan lähtökohta.


Comments