Veikkausvihje

SM-liigan avauskierrokselta nostetaan peleihin myös TPS-HPK ottelun yli 5.5 maalia. TPS on sarjan eliittiä, mutta oma pää vuotaa harjoitusotteluiden perusteella vielä aivan liikaa. HPK toisaalta lähtee kauteen hädintuskin liigatason pakistolla, mutta hyökkäyspää on hyvää sorttia. Maaliodotus on SM-liigan otteluksi todella korkea ja Nordicbetin huippukerroin 2.33 hieno pelivalinta.

Ei vielä tiliä Nordicbetilla? Tuplaa ensitalletuksesi 100€ asti klikkaamalla alta.

HUOM! Nordicbet juhlistaa alkavaa liigakautta myös ilmaisvedoilla. Tsekkaa tarjoukset omalta tililtäsi. 

TPS lähtee kauteen yhtenä ennakkosuosikeista, mutta ainakaan vielä treenipelien saati CHL-kamppailujen perusteella ei kannata alkaa virittelemään mestaruusjuhlia Aurajoen rannoille. Jo viime kaudella homma kaatui usein löperöön puolustamiseen ja sama vaiva tuntuu jatkuvan. Toisaalta TPS on materiaaliltaan yksi sarjan kovimpia nippuja, joten hieman köykäisemmälläkin viisikkopelaamisella pisteitä kyllä tulee.

Kotiin palannut Lauri Korpikoski on sivussa isänniltä, kuten myös säännöllisesti loukkaantuva Simon Suoranta. Taitoa turkulaisten kokoonpanosta löytyy silti mielinmäärin. Ilari Filppula ja Oula Palve ovat sen tason kapellimestareita että oksat pois. TPS:llä on riveissään myös todella lupaavia kiekollisia hyökkääjiä Kaapo Kakon ja Lauri Pajuniemen muodossa. Maalivahtipeli on sen sijaan yksi suuri kysymysmerkki, valmistavien otteluiden perusteella joukkueelta puuttuu mitat täyttävä ykkösvahti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.74
4.75
4.00
karamba etusivun logo
1.74
4.70
4.00

HPK lähtee kauteen melko vaatimattomalla ryhmällä, jonka vahvuudet ovat hyökkäyksessä sekä maalivahti Emil Larmissa. Markus Nenosen ja Philippe Cornet’n hankintojen myötä jalkeille saadaan kilpailukykyiset tulosvitjat ja hyvä ylivoima. Toisaalta pakisto on kauniisti sanottuna rajallista sorttia, joten sen suurempaa menestystä Kerholle on vaikea ennustaa. Harjoituspeleissä joukkue on kuitenkin ollut ihan viihdyttävä ja vauhdikas ilmestys, joten ainakin alkukaudesta Kerho voi olla yllättäjä.

Ottelun maaliodotus on varsin korkea ja siltä osastolta löytyykin parhaat pelivalinnat. Kaksi hyvin hyökkäävää joukkuetta joiden puolustus ei pidä on oivallinen resepti isompiinkin maalikarkeloihin. Nostetaan siis peleihin Nordicbetin aivan ensiluokkainen kerroin 2.33 yli 5.5 maalille.


Comments