Veikkausvihje

Lauantain Vakio 1 tarjoilee hyvän sekoituksen usein osuvia varmoja sekä alipelattuja ideakohteita. Keskikokoista kuponkia on hyvinkin perusteltua kiikuttaa kioskille ennen lauantaisaunaa.

1 Liverpool – Southampton 1
Liverpool on karvan liikaa pelattu, mutta eihän nykyvireistä Poolia lähdetä varmistelemaan. Joukkue on sarjan paras juuri nyt. Huima alkukausi sai jatkoa Mestarien liigassa, missä Pariisin jätti PSG kaatui 3-2. Anfield on liekeissä ja Saints vailla saumaa.

2 Manchester U – Wolverhampton x2
ManU:sta haetaan ohipeliä. Joukkue voitti Young Boysin hienosti viikolla, mutta materiaali ei ole turhan leveä jotta tässä iskukyky olisi tapissa. Kun pelikannatus on liki 70%, ohitus on helppo. Wolves on kelpo joukkue, joka pystyy hyviin esityksiin myös vieraissa.

3 Cardiff – Manchester C 2
City kärsi shokkitappion Mestarien liigassa, joten tunnelmat ovat hämmentyneet. Materiaali on kuitenkin niin laaja, että rotaationkin myötä Pep Guardiola saa kentälle todella vahvan ryhmän. Cardiff on ollut erittäin heikko, eikä tästä ole paljoa luvassa. Aavistuksen ylipelattunakin City on hyvä varma.

4 Crystal P – Newcastle x2
Crystal Palace on ollut varsin vaatimaton ja ohitetaan tylysti. Paperilla joukkueen kuuluisi olla lievä suosikki, mutta alkukauden perusteella kyseenalaistamme tämän. Joukkueella ei oikein ole pelisuunnitelmaa, saati materiaalia toteuttaa moista. Newcastle ottaa kovalla prosentilla vähintään pinnan.

5 Burnley – Bournemouth 1
Burnleyn alkukausi on ollut katastrofi. Jos kelkka meinataan kääntään, se on tehtävä tässä ja nyt. Bournemouth on pelannut hyvin, mutta Cherries ei edelleenkään ole mielestämme taulunsa veroinen. Ennen kautta tämä ottelu olisi ollut hieman kotisuuntaan kallellaan, eikä tasoero ole voinut yhtäkkiä näin roimasti revähtää. Vain reilun 20% kannatuksella epätoivoinen Burnley on loistava ideavarma.

6 Leicester – Huddersfield 1
Leicester kelpaa niinikään varmaksi. 70% pelikannatus on hieman liikaa, mutta Huddersfieldiä vastaan Kettujen pitäisi kruisailla helppoon voittoon. Vieraat ovat todella pahassa pulassa ja jos putoajaa pitäisi veikata, Huddersfieldin kertoimet olisivat kovin matalia.

7 Brighton – Tottenham 1x
Haetaan riviin arvoa ohittamalla myös toinen viikon Mestarien liigan kävijä Tottenham. Joukkue koki karvaan tappion Interiä vastaan ja rasitusetu on lisäksi vahvasti isäntien puolella. Lokit voi kotonaan yllättää isompiaan ja nyt on se hetki.

8 West Bromwich – Millwall 1
WBA ansaitsee suuren suosikkiaseman ja myös varmamerkin osakseen. Joukkue on kaikessa parempi ja laaja materiaali nousee arvoonsa tuplaotteluiden viikoilla. Millwall on kaukana parhaastaan ja isäntiä rutkasti perässä. Hieman ylipelattunakin oikein maistuva kotivarma.

9 Derby – Brentford 1x
Derbyn ja Brentfordin ottelu on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista. Derby kuuluu oikein pelattuna kotisuosikkina kupongille, mutta kyllä tämä on pakko varmistaa. Brentford on ollut pelillisesti jopa parempi, mutta tulokset kiertävät. Bees voi hyvinkin napata Pässeiltä tasuripisteen.

10 Middlesbrough – Swansea 1x
Myös Middlesboro kaipaa varmistusmerkkiä. Joukkue on kaksikosta laadukkaampi, mutta ero ei ole kovin iso. Swansea pitää numerot matalina ja omaa täten lähes aina hyvät mahdollisuudet vähintään tasuriin. Ykkösristi kattaa todella suuren osan tulosavaruutta.

11 Leeds – Birmingham x2
Leeds on kerännyt valtavan pelikannatuksen, toki ihan ymmärrettävistä syistä. Joukkue on ollut kauden sensaatio, mutta hammasta purren se on tässä pakko ohittaa. Pelikannatus on lähes parikymmentä prosenttiyksikköä yli todellisuuden, joten riviin arvoa tuovalla ristikakkosella mennään tulta päin.

12 Aston Villa – Sheffield W 1
Aston Villa on loistava varma. Jostain syystä joukkue on raakasti alipelattu kotisuosikki, mikä tosin hieman tasoittunee aivan rivin sulkeutumisen alla. Villa on joukkueista parempi ja ottaa tästä ottelusta voiton selvästi yli kerran kahdesta.

13 QPR – Norwich x2
QPR on ollut hyvä, mutta niin on Norwichin parantanut. Teemu Pukki osuu ottelusta toiseen ja Norwich onkin meidän papereissamme hienoinen suosikki. Ärrät on viime aikojen hyvien tulosten ansiosta rastittu hieman liikaa, joten ristikakkosella mennään.


Comments