Veikkausvihje

Monday Night Football tarjoilee äärimmäisen mielenkiintoisen NFL-ottelun Tampa Bayn ja Pittsburghin välillä. Buccaneers on ollut alkukauden sensaatio, kun taas Steelers on ollut otsikoissa lähinnä heikkojen esitysten ja kentän ulkopuolisten asioiden vuoksi. Kuitenkin Steelers on edelleen joukkueista selvästi parempi ja mielestämme suosikki myös vieraskentällä. Koska molempien puolustus vuotaa kuin seula, ynnätään vetoon mukaan vielä koko ottelun yli 55.5 pistettä. Yhdistelmälle on Unibetilla tarjolla oikein maistuva kerroin 3.80.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Buccaneers on yllättänyt kaikki kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Vanha kiertolainen pelinrakentaja Ryan Fitzpatrick on pelannut elämänsä jalkapalloa ja saanut hyökkäyksen räjähtävistä aseista Mike Evansin johdolla kaiken irti. Myös tällä viikolla isäntien ilmasirkuksen kannalta kaikki näyttää hyvältä, sillä Steelersin heittopuolustus on ollut luokatonta. Jos otetaan mukaan viime kauden viimeiset viisi ottelua, Steelers on antanut vastustajilleen keskimäärin hurjat 29 pistettä. Steelersin juoksupuolustus puolestaan on varsin tanakkaa sorttia, joten eiköhän Bucsin hyökkäyksen koordinaattori Todd Monken lähde jälleen varsin heittopainotteisella taktiikalla otteluun.

Myös Buccaneersin heittopuolustus on alkukauden voitoista huolimatta vuotanut armottomasti. Hyvä pistetehtailu on osin peittänyt alleen sen tosiseikan, että Bucsia vastaan on edetty ilmateitse varsin vaivattomasti. Bucs on myös antanut valtavan määrän jaardeja vastustajiensa keskushyökkääjille heittopelien kautta, mikä lupaa jälleen isoa iltaa James Connerille. Steelersin keskushyökkääjä on kantanut ykkösbackin paikkaa loistavasti Le’Veon Bellin lakkoillessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.86
-
1.96
bethard etusivun logo
1.90
-
2.00
1.88
-
1.96

Bell ei ole ainoa Steelers-peluri, joka on kohahduttanut alkukauden aikana kentän ulkopuolella. Tähtilaituri Antonio Brown kimpaantui heikoista esityksistä siinä määrin, että ilmoitti jo haluavansa treidin muualle. Sittemmin äänensävyt ovat pehmenneet ja vaatimustaso laskenut. Edelleen Brown on kuitenkin sitä mieltä, että häntä olisi syytä ruokkia enemmän jotta menestystä tulee. Niin tai näin, ei olisi mikään ihme jos Ben Roethlisberger pakottaisi muutaman ylimääräisen pallon Brownin suuntaan pitääkseen supertähden tyytyväisenä. Sinänsähän strategia on ihan kelvollinen, onhan Brown sarjan ylivoimaisesti parhaita pelureita.

Kaikesta kohusta ja Bellin poissaolosta huolimatta Steelers on edelleen joukkueista selvästi parempi. Alkukauden sekoilut ovat kuitenkin nostaneet vieraiden kertoimia rutkasti, joten nyt isketään kiinni. Kun kahden reikäjuustopuolustuksen ottelussa myös pisteodotus on todella korkea, haetaan hieman isompaa kalaa yhdistämällä nämä kaksi vetoa. Steelersin voitto ja koko ottelun yli 55.5 pistettä maksaa mukavasti 3.80-kertaisena rahat takaisin Unibetilla.

HUOM! Kohde löytyy vaihtoehdon “OTTELUN MONIVETOKOHTEET” alta. 


Comments