Veikkausvihje

Jokerit matkaa Latviaan Dynamo Riikan vieraaksi. Edellisessä ottelussa tuli tappio kovalle Avtomobilistille, mutta heti perään tarjoutuu loistava sauma kääntää kurssi taas voitokkaaksi. Dynamo on aloittanut kelvollisesti, mutta on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimpia. Karamban kärkikerroin 1.86 vierasvoitolle piisaa mainiosti tiistain kupongille.

Ei vielä tiliä Karamballa? Nappaa alta kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisveto tukemaan pelejäsi.

Avtomobilist oli ennakoidusti liian kova kanto kaskessa siihen asti joka ottelusta pinnoja napanneille narripaidoille. Ei Jokerit kuitenkaan tuossakaan ottelussa mitenkään jaloissa ollut, pikemminkin päinvastoin. Jokerit hallitsi näennäisesti, mutta Avtomobilist pelasi aivan täydellistä vieraskiekkoa kovalla asenteella ollen myös maalipaikoissa terävä. Jokereille siunaantuu kuitenkin heti perään loistava paikka palauttaa homma takaisin raiteilleen. Dinamo Riika on juuri sopiva vastus tähän kohtaan.

Dinamo on aloittanut kauden odotuksia paremmin. Totuuden nimissä on kuitenkin todettava ohjelman olleen tähän asti varsin suotuisa. Paperilla joukkue on yksi sarjan köykäisimmistä, emmekä usko lopullisen sijoituksen löytyvän läheltäkään pudotuspeliviivaa. Joukkueella on muutamia avainpelaajia, joiden mukana Dinamo joko pysyy peleissä mukana tai romahtaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.50
4.25
1.85
3.60
4.35
1.82
karamba etusivun logo
3.60
4.35
1.86

Viime kaudella KalPa:ssa hurmannut Mathew Maione on nopeasti ottanut paikkansa puolustuksen kapellimestarina. Maione on oikeastaan ainoa kiekollisesti vahva pakki koko alakerrassa, joten isoja minuutteja on luvassa myös tänä iltana. Hyökkäyksen selkeä johtohahmo on kokenut ruotsalainen Linus Videll. Toisaalta tämäkin kertoo enemmän koko hyökkäyskaluston tasosta, kuin pitkän linjan KHL-pelurin ylivoimaisuudesta. Matias Myttynen sekä paikalliset Lauris Darzins ja Mikelis Redlihs muodostavat ison osan lopuista hyökkäyspelin vaaratekijöistä.

Laajalla materiaalilla jyräävä Jokerit on aivan kaikessa isäntiään edellä. Dinamo on aloittanut ihan hyvin, mutta helppo ohjelma ja pienet marginaalit ovat olleet vahvasti puolella. Nyt haaste kovenee ja on vaikea nähdä Jokerien jättävän pisteitä tällaiseen otteluun. Karamban kärkikerroin 1.86 kuuluu tiistain pelikupongille mukaan.


Comments