Veikkausvihje

Lauantain Vakioveikkauksessa on ison rahan hajua, joten laput on syytä jättää sisään ajoissa.

 

1 Tottenham – Cardiff 1
Tottenhamin viikko on ollut raskas, Mestarien liigaa pelattiin Wembleyllä ja kaiken lisäksi takkiin tuli Barcelonalta. Pochettinolla on myös loukkaantumisia huolenaan. Onni onnettomuudessa on se, että Spursin vieraaksi saapuu surkea Cardiff. Joukkue on kotikentällään väläytellyt, mutta ollut vieraissa täysi lapanen. Viivystystaisto ei kestäne tälläkään kertaa, joten suunnilleen oikein pelattu Tottenham kelpaa varmaksi.

2 Leicester – Everton x2
Everton vaikuttaa vihdoinkin pääseen lähemmäs omaa tasoaan. Fulham kaatui edellisessä ottelussa hallitusti. Leicester on vieraitaan heikompi nippu, mutta Evertonin vaisu alkukausi on pitänyt vieraiden peliprosentit kurissa. Tuskin Toffees tätä ottelua ainakaan häviää, mutta ristivarmistus on paikallaan.

3 Crystal P – Wolverhampton 1x
Crystal Palace on jäänyt pahasti alipelatuksi, joskaan tylpän joukkueen kelkkaan hyppääminen ei juuri houkuttele. Alle kolmanneksen pelikannatuksella palace kuuluu kuitenkin kupongille, mutta kyllä tähän ristikin on tuhlattava. Wolves on joukkueista parempi, mutta kotietu tasaa tilannetta. Kumpikaan ei ole viime aikoina vakuuttanut, joten hyvin tasainen ottelu on lähtökohtaisesti tiedossa.

4 Watford – Bournemouth 1
Watford on suunnilleen oikein pelattuna aivan loistava kotivarma. Joukkue on yksi kauden yllättäjiä ja peliesitysten perusteella menestys on erittäin ansaittua. Hornets pelaa hienoa jalkapalloa kovalla itseluottamuksella. Bournemouth on mielestämme sarjasijoitustaan heikompi nippu, joskin joukkue pelaa jo toista kauttaa putkeen ihan hyvin tuloksin. Eddie Howen ryhmä elää kuitenkin pitkälti kotikentästään. Watford on maistuva varma.

5 Burnley – Huddersfield x2
Burley on joukkueista parempi, mutta pelikannatus on mennyt todella raikkaasti yli. Noin kerran kahdesta voittava joukkue on kerännyt lähes 70% suosion, joten hammasta purren lähdetään Huddersfieldin kelkkaan. Vieraat ovat olleet kokolailla surkeita lähes koko alkukauden, mutta ei joukkue sentään ihan näin huono ole. Vähämaalisessa ottelussa vierasyllätykseen on mahdollisuudet ja risti tai kakkonen myös nostaa riviä arvoa melkoisesti.

6 Manchester U – Newcastle x2
ManU ohitetaan niin kauan kuin joukkue jatkaa rämpimistään. Eli toisinsanoen siihen asti kun Mourinho saa potkut. Punaiset Paholaiset ovat tällä hetkellä lauma lampaita ja ylivertaisesta materiaalista huolimatta todennäköisesti vaikeuksissa myös hyvin organisoitua Newcastlea vastaan. Rafa Benitez osaa nämä tilanteet kuin omat taskunsa, eikä vieraiden inhorealistinen jalkapallo on huono valinta Old Traffordilla.

7 Norwich – Stoke 2
Norwichista haettiin ohipeliä myös viikolla, silloin heikolla menestyksellä. Sama sävel on nyt, sillä myös Stokea vastaan Kanarialintuja on rastittu aivan liikaa. Stoke ei ole yhtään huonompi joukkue, vaikka onkin alkukaudesta hapuillut. Käytetään Pukki-huuma hyödyksi ja haetaan vain noin 20% pelatusta Stokesta vierasvarma lapulle.

8 QPR – Derby 1
QPR nostetaan pitkin hampain piikiksi. Ärrät on vähän taantunut, mutta kyllä joukkueen kuuluu silti tässä ottelussa pieni suosikki olla. Frank Lampardin Derbyltä voi odottaa mitä tahansa, mutta meidän mielestämme joukkue ei ole ollut lainkaan vakuuttava viime aikoina. Jos QPR pääsee takaisin edes likimain parin viikon takaista virettään, se on erittäin lähellä voittoa.

9 West Bromwich – Reading 1x
WBA on isosta pelisuosiostaan huolimatta pakkorasti. Otetaan kuitenkin risti rinnalle arvoa nostamaan. Reading ei ole niin huono, miltä viime tulokset ovat näyttäneet ja toisaalta WBA on ollut yllättävän suurissa vaikeuksissa. Tasoero on iso, mutta Reading voi hyvänä päivänään hakea pinnan matkaan.

10 Millwall – Aston Villa 1
Millwall on yksi lisävarma rivin ei niin maistuviin mutta pakollisiin rasteihin. Lions on pelannut tuloksiaan paremmin ja The Denillä se on aina vahva. Aston Villa on materiaaliltaan edellä, mutta kotietu tasoittaa puntteja. Vain noin 25% kannatuksella Millwallin kelkan kääntymiseen on pakko uskoa.

11 Middlesbrough – Nottingham 1
Middlesboro on sarjan tasaisimpia joukkueita. Se ei säkenöi, mutta tulosta tulee. Nottingham on yksi kauden yllättäjiä, mutta suunta lienee pikemminkin alaspäin. Boro on joukkueista hieman parempi ja oikein pelattuna se kelpaa hyvin potentiaalisesti vaikean rivin varmaksi.

12 Sheffield U – Hull x2
Sheffield United ohitetaan, jälleen pitkin hampain. Joukkue on kaksikosta hitusen parempi, mutta vakiokansan rastima lähes 80% kotisuosio ei ole lähelläkään totuutta. Hull on pelannut alakanttiin, muttei joukkue näin huono ole. Tiikerit omaa ihan täydet saumat ainakin pisteeseen.

13 Bolton – Blackburn 12
Bolton ei ole ihan niin hyvä, kuin mitä taulu näyttää. Toisaalta esitykset eivät tunnu heikentyvän vaikka kautta onkin jo kulunut melkoisesti, joten jotain pysyvämpääkin joukkueen menestyksessä on. Blackburn on paperilla hieman edellä, mutta täysin ympäripyöreään otteluun sitäkään on vaikea varmaksi laskea. Jätetään ylipelattu risti pois välistä.


Comments