Veikkausvihje

Italia ja Ukraina kohtaavat maaottelussa Genovassa. Italia on melkoisessa kurimuksessa ja voitot ovat kiertäneet, tänään korjausliikettä lähdetäänkin hakemaan varsin hyökkäävissä merkeissä. Andri Sevtsenkon luosaama Ukraina puolestaan on aivan erinomaisessa vireessä ja omaa täydet saumat ainakin maalintekoon myös viime ajat lähes sekasortoisessa tilassa olevaa Azzurri-puolustusta vastaan. Nostetaan vihjeeksi molempien vähintään yksi maali Mobilebetin kärkikertoimella 2.20.

Ei vielä tiliä Mobilebetillä? Klikkaa alta talteen jopa 200% ensitalletusbonus!

Italialla on normaalia maaottelua enemmän pelissä keskiviikkona Genovassa. Azzurri on jäänyt voitoitta neljässä edellisessä ottelussaan ja kun tuoreessa muistissa on kotisohvilta seurattu Venäjän MM-turnaus, tunnelmat joukkueen ympärillä on varsin jännittyneet. Lorenzo Insignellä onkin melkoiset paineet alkaa napata myös voittoja tilastoihin, ennenkö kurimus paisuu hallitsemattomaksi. Kansojen liigasta saldona oli vaivainen pinna kahdesta avausottelusta.

Italia on ollut epätyypilliseen tapaan varsinkin puolustussuuntaan kovin sekaisin. Kahdeksassa viime ottelussa on oma verkko heilunut, mikä ei juuri  menestyshaaveita auta. Kun tänään kylään tulee Sevtsenkon johdolla seitsemän maalia viimeiseen kolmeen matsiin iskenyt Ukraina, Azzurrin alakerta tuskin tänäänkään helpolla pääsee. Myös Ukraina jäi rannalle kesän MM-karkeloista, mutta karsintojen jälkeen ja varsinkin viime ajat joukkue on ollut mainiossa vireessä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.65
3.75
6.00
1.64
3.55
5.65

Ukraina ei ole hävinnyt edelliseen seitsemään otteluun, joten vaikea sitä on ihan valtavana altavastaajana tänäänkään nähdä. Myös Kansojen liiga alkoi mainiosti, kun Tshekki ja Slovakia kaatuivat vahvoilla esityksillä. Ukaina toisaalta ei ole vielä koskaan Italiaa voittanut ja ehkä vierasottelu tässä tilanteessa ei tätä tilastoa muuta, mutta ainakin kerran vieraat onnistuvat maalinteossa kovalla prosentilla.

Italia haluaa kipeästi ottelusta voiton ja ennakkotietojen mukaan varsinkin yskinyt hyökkäyspeli halutaan laittaa kuntoon. Tämä avaa luonnollisesti paikkoja myös tulikuumalle Ukrainalle, joten tiedossa voi hyvin olla odotettua runsasmaalisempi ilta. Molempien onnistuminen edes kerran palkitaan Mobilebetillä maukkaalla kertoimella 2.20.


Comments