Veikkausvihje

NHL tarjoilee kevään finaaliuusinnan, kun Vegas Golden Knights vierailee Washingtonissa. Vegas ei ole näyttänyt kauden alkuun läheskään viime kevään tasoiselta ryhmältä, joten levännyt Capitals on houkutteleva pelivalinta yli kahden kertoimilla. Paras tarjous 2.05 löytyy NordicBetiltä.

Ei vielä tiliä NordicBetillä? Tuplaa ensitalletuksesi 100€ asti klikkaamalla alta.

Vegasin viime kauden tuhkimotarina vaikuttaa ainakin alkukaudesta vaihtuneen varsin karuun arkeen maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Viimeksi maanantaina tuli takkiin Buffalossa heikolta Sabresilta ja nyt vieraskiertue jatkuu lähes hankalimmassa mahdollisessa paikassa. Gerard Gallant onkin tiukan paikan edessä, yllättäjän osa on takana ja kaikki tietävät Kultaritarien pelityylin ja vahvuudet.

Vegasin tehot ovat ainakin toistaiseksi poikkeuksellisen etupainotteisia. William Karlssonin ykkösketju tekee edelleen tuhojaan, mutta takaa ei löydy oikein mitään uhkaa. Kun vielä kakkossentteriksi hankittu Paul Stastny on ollut huono ja myös loukkasi itseään Buffaloa vastaan. Myös joukkueen terävät vastaiskut on tehokkaasti skoutattu pois, eikä alemmista ketjuista tunnu oikein löytyvän riittävästi laatua monipuoliseen hyökkäämiseen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.98
4.10
3.30
2.05
4.20
3.15

Jos oli Washingtonin avausottelut Bostonia ja Pittsburghia vastaan sytyttäviä, sitä on varmasti myös tämä. Viime kevään tunteikas finaalisarja on vielä hyvässä muistissa ja Vegas vastustajana sytyttää Capsin takuuvarmasti. Uudella päävalmentaja Todd Reirdenillä tuskin onkaan mitään ongelmia joukkueensa valmistamisessa. Myös kokoonpanon suhteen isäntien tilanne näyttää avauspelejä paremmalta, kun tshekkipakki Michal Kempny tekee paluun John Carlsonin viereen isäntien ykköspariin.

Capitals on edelleen mielestämme jokaisella kentän osa-alueella edellä, varsinkin kun vielä Vegasin konkarivahti Marc-Andre Fleury on ollut avausotteluissa heikko. Caps iski kahteen ensimmäiseen otteluun huimat 13 maalia, joten rauhassa ei Fleury saa peliään kasata tänäänkään. Yli kahden kertoimilla huippulaadukas mestarijoukkue on hyvä pelikohde. Helmenä keikkuu NordicBetin kärkikerroin 2.05.

 


Comments