Veikkausvihje

Yön NFL-ottelusta peleihin nostetaan New York Giantsin pelinrakentajan Eli Manningin heittojaardit. Äkkiseltään luottaminen viime vuodet toinen jalka haudassa pelanneeseen Manningiin voi kuulostaa huonolta vitsiltä, mutta ottelussa on selkeitä tekijöitä jotka puoltavat vetoa. Kun vielä raja on erittäin matalalla, nostetaan yön ideaksi yli 267.5 heitettyä jaardia Bethardin huippukertoimella 1.86.

Uusi asiakas? Bethard on aktiivisen betsarin luottopakki. Kärkikertoimien lisäksi tarjolla on muhkea 100% tervetuliaispaketti aina 100€ asti.

Ensikuulemalta Manning vs Eaglesin puolustus kuulostaa yhdistelmältä, josta ei seuraa mitään hyvää. Nostetaan kuitenkin yksitellen esiin muutama konkaripelinrakentajaa tukeva pointti.

Giantsin hyökkäys

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.25
-
1.66
bethard etusivun logo
2.25
-
1.68
2.20
-
1.70

Manning saa johtaa vaikkapa karmeaan viime kauteen verrattuna aivan toisen tason hyökkäysorkesteria. Ykkösaseet ovat laitahyökkääjä Odell Beckham sekä tulokaskeskushyökkääjä Saquon Barkley. Beckham on jälleen terve, mikä tekee miehestä yhden sarjan vaarallisimmista aseista.

Barkley on ollut juuri niin hyvä, kuin Giantsin toimistolla varaustilaisuudesta lähtien on kädet ristissä toivottu. Sähäkkä keskushyökkääjä pakottaa pitkästä aikaa vastustajat keskittymään myös juoksun puolustamiseen, mikä avaa lisää tilaa heittopeliin. Tukijoukoista löytyy vielä varmakätinen laituri Sterling Shepard.

Eaglesin juoksupuolustus

Eaglesin puolustuksen vahvin, sekä tervein, osa löytyy linjasta. Juokseminen ei ole tänäkään vuonna helppoa Phillyä vastaan, mikä tekee Giantsin pelisuunnitelmasta vähintään hieman heittovoittoisemman. Toisaalta Eaglesin puolustus on antanut keskimäärin kuusi koppia myös keskushyökkääjille, joten Barkleya käytetään varmasti reilusti myös heittopeleissä.

Eaglesin puolustuksen takakentän loukkaantumiset

Eaglesin puolustuksen koordinaattori Jim Schwartz on tukalassa tilanteessa puolustuksen takakenttänsä kanssa. Eaglesin kulmapuolustajat on tällä kaudella murskattu toistuvasti vastustajien laitureiden toimesta. Kun vielä kolmeen viime viikkoon riveistä on tippunut kaksi aloittavaa safetya, vieraiden puolustuksen takakenttä näyttää kauniisti sanottuna repaleiselta. Beckham ja kumppanit pääsevätkin mellastamaan oikein otollisessa maastossa.

Historia

NFC Eastin ottelut ovat aina sytyttäviä tapauksia. Viime kaudella Manning heitti kahdessa ottelussa keskimäärin noin 400 jaardia. Tällä kaudella Manning on heittänyt keskimäärin reilut 276 jaardia, useimmiten vahvoja heittopuolustuksia vastaan. Neljään viime otteluun saldona on myös kuusi heitettyä touchdownia, mikä varmasti nostaa konkari-QB:n uskoa omaan tekemiseensä.

Arvio

Juoksemalla Giants ei tätä ottelua voita. Se tietää kiireistä iltaa Manningille, joka onkin vaikeiden aikojen jälkeen näyttänyt pitkästä aikaa yllättävän hyvältä. Viime kauden surkeus on unohdettu ja nyt ratsastetaan vielä kerran auringonlaskuun. Raja voisi mielestämme olla varsin hyvin noin 300 jaardin tuntumassa, joten pelivalinta on helppo. Yli 267.5 jaardia ilmateitse maksaa Bethardilla takaisin 1.86-kertaisesti. Tätä tarjousta ei ole syytä ohittaa.


Comments