Veikkausvihje

Liigan torstain huippuottelu pelataan Hippoksella. Epävireinen JYP saa vieraakseen sarjan kovakuntoisimman joukkueen Kärpät, eikä isäntien urakkaa helpota viikon raskas reissu Sveitsiin CHL:n merkeissä. Unibetin kärkikerroin 2.22 pohjoisen pikkupedoille on oivallinen pelivalinta illan herkkupalaan.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

JYP on hyvän alun jälkeen valahtanut melko heikolle tasolle niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. SM-liigassa sijoitus on painunut jo pudotuspeliviivan alle, mikä on mestaruutta tavoittelevalle seuralle kovin heikko sijoitus. Tiistaina joukkue kävi häviämässä myös CHL:ssä, kun Lugano oli kotonaan parempi. Samat joukkueet ratkaisevat jatkopaikan kohtalon ensi viikolla Jyväskylässä.

JYP:n ongelmat ovat tällä hetkellä moninaiset. Kaiken taustalla on surkea viisikkopuolustus, joka saa myös yksilöt näyttämään todellista huonommilta. JYP on yllättävän vahvassa käymistilassa ainakin osittain valmentajanvaihdoksen tuomien pelitavallisten muutosten vuoksi. Myös etukäteen akilleen kantapääksi arvioitu pakkikalusto on toteuttanut ne uhkakuvat, joita skeptisimmät povasivat.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.80
4.00
2.22
bethard etusivun logo
2.70
4.20
2.20
2.75
4.25
2.15

Merkkausvirheet ja avauspelin puutteet ovat tukahduttaneet Keski-Suomen traktorin jo monta kertaa tällä kaudella. Jarkko Immosen ja muiden konkareiden johtama hyökkäys toisaalta on laadukas ja tekee paljon maaleja, mikä pitää JYP:n usein peleissä mukana kuitenkin.

Kärpät on saanut alkukauden ongelmat selätettyä ja on tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Jos on JYP:n puolustus ollut repaleista, Kärpät on suorastaan timanttisen tiivis. Neljätoista päästettyä maalia kymmeneen otteluun on sensaatiomainen luku. Kärppien alakerta on ollut jämäkkä, maalivahtipeli erinomaista ja kun nuoret hyökkääjät Aleksi Heponiemen johdolla ovat päässeet loistavasti liigavauhtiin sisään, juuri nyt näyttää Oulussa vallan hyvältä.

Paperilla tasoero ei ole iso, mutta peliesitykset joukkueilla ovat tällä hetkellä kuin yö ja päivä. Jatkamme JYP:iä vastaan pelaamista niin kauan, kuin viitteitä paremmasta on nähtävillä. Kärppien huippukerroin 2.22 Unibetilla on pakkorasti torstaille.


Comments