Veikkausvihje

Kansojen liiga jatkuu Puolan ja Portugalin kohtaamisella. Kahden erittäin vähämaalisen joukkueen äärimmäiseen tasaiseen kohtaamiseen paras pelivalinta löytyy tasapelistä. Yli kerran kolmesta osuva risti on hieno kohde LeoVegasin kärkikertoimella 3.20.

Uusi asiakas? Nappaa talteen alta mobiilivetojen kuninkaan LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti!

Silesian Stadium Chorzowissa toimii illan ottelun näyttämönä. Kahden suurista maalinteko-ongelmista kärsivän joukkueen välillä tuskin nähdään mitään kaikista komeinta spektaakkelia, mutta kovaa taistelua sitten senkin edestä. Pistekin olisi huippumatsista molemmille ihan hyvä tulos.

Puola ei ole viime aikoina tuloksellisesti juhlinut, muttei se missään nimessä ole mitenkään romahtanutkaan. Viimeksi tuloksena oli tasuri Italiaa vastaan, eikä voittokaan ollut kaukana. Yksi ottelun sivujuonteista tänään on tähtihyökkääjä Robert Lewandowskin sadas maaottelu Kotkien paidassa. Saavutus antaa varmasti lisää virtaa ja taistelutahtoa niin maajoukkueessa harvakseltaan osuvalle kärkipelaajalle kuin koko Puolan ryhmälle.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.90
3.20
2.72
2.85
3.05
2.50
bethard etusivun logo
2.80
3.10
2.60

Portugali on vahvasti uudistunut sitten menestysvuosiensa. Cristiano Ronaldo on eläköityjistä nimekkäin, mutta uudistumista on tapahtunut laajemminkin. Selecao ei ole viime aikoina näyttänyt lainkaan siltä samalta koneelta, joka takavuosina valloitti Euroopan mestaruuden sekä dominoi maaotteluita. Fernando Santos pyrkii edelleen vahvaan pallonhallintaan, mutta varsinkin ylöspäin pelaaminen on melko köyhää. Toisaalta Pepen ja kumppaneiden johtama puolustus on edelleen todella jämäkkää tavaraa.

Tasapeli olisi molemmille osapuolille kelpo tulos illan ottelusta. Todennäköisyyttä lisää huomattavasti se, että molempien joukkueiden selkeät vahvuudet löytyvät puolustuspelaamisesta. Molemmilla on myös ollut erittäin suuria vaikeuksia osua maalipuiden väliin. Ottelun maaliodottama onkin todella matala, mikä entisestään lisää tasapelin maistuvuutta.

Nostetaan vihjeeksi yli kerran kolmesta osuva tasuri LeoVegasin maukkaalla kertoimella 3.20.


Comments