Veikkausvihje

Hankalan oloinen vakiorivi tarjoaa hyviä ideavarmoja ja monta kinkkistä kohdetta. Kierroksella tuoksahtaa iso raha, joten rivit on syytä jättää sisään vaikkapa kimppalapun muodossa.

1 Liverpool-Cardiff 1

Avauskohteeseen ei merkkejä tuhlata. Liverpool pelasi viikolla Mestarien liigaa ja kärsii loukkaantumisista, mutta rotaation jälkeenkin se on lähes varma voittaja umpisurkeaa Cardiffia vastaan. Tasoitusvedoissa voi peliä löytyä vieraille, mutta vakiossa tämä on seinävarma.

2 Brighton-Wolves x2

Brighton on kotonaan selvästi parempi, mutta kyllä me tässä vahvan Wolvesin puoleen kallistumme. Vieraat ovat kaksikosta selvästi laadukkaampia, mutta myös pelikansa on tämän sisäistänyt täysin oikein. Kohdilleen pelattuun kohteeseen otetaan ison osan tuloksista peittävä ristikakkonen.

3 Watford-Huddersfield 1

Watford on mahtava varma. Peliprosentit ovat laskeneet alkuviikosta ja nyt käsillä on suunnilleen oikein pelattu ja usein osuva kotivoitto. Watford ei ole viime viikkoina ollut aivan alkukauden tasolla, mutta pelillisesti joukkueella ei ole mitään hätää. Terriers on sarjan pohjasakkaa ja lähtee korvat luimussa kotiin.

4 Fulham-Bournemouth 1x

Fulham on sarjan väriläiskä. Joukkue tekee ja päästää paljon maaleja, mutta voittavaa jalkapalloa se ei ole juuri pelannut. Peli kuitenkin kehittyy koko ajan ja materiaaliltaan Cottagers ei ole oleellisesti Bournemouthia perässä. Jätetään ylipelattu Cherries pois kupongilta.

5 Southampton-Newcastle x2

Haetaan ohitus myös jatkuvasti alisuorittavasta Southamptonista. Paperilla isännät ovat edellä, mutta kentällä Newcastle on tällä hetkellä parempi joukkue. Vähämaaliseen suuntaan kallellaan olevassa ottelussa ristikakkonen peittää valtavan osan tulosavaruutta.

6 Leicester-West Ham 1

Leicester otetaan aavistuksen ylipelattunakin kotivarmaksi vaikealla kierroksella. Ketut on hieman parempi ja kotietu tekee Leicesteristä lähes kerran kahdesta osuvan suosikin. Hammers on ollut tuloksiaan parempi, mutta näillä prosenteilla ykkönen on hyvä varma.

7 Norwich-Brentford 2

Norwich on jälleen kerran rankasti ylipelattu. Suomalaisten uusi suosikkijoukkue kerää viikosta toiseen niin valtavasti peliä, että ohitus on pakkorasti. Brentford ei ole parhaimmillaan, mutta sillä on edelleen täydet mahdollisuudet ryöstää koko potti. Otetaan potentiaalisesti runsasmaaliseen ottelun rohkea ideavarma vieraista.

8 Birmingham-Sheffield W

Birmingham kelpaa puolestaan oikein pelattuna kotivarmaksi. Joukkue ei ole missään kohtaa päässyt tasolleen, mutta potentiaalia piisaa. Brum on joukkueista parempi ja ilahduttavan vähän kannatusta saaneena maukas varma.

9 West Bromwich-Blackburn x2

Blackburn on aloittanut kauden mahtavasti ja omaa täydet saumat horjuttaa myös sarjan jättiä. WBA ei ole missään vaiheessa vakuuttanut ja varsinkin alakerta vuotaa. Blackburn pelaa yksinkertaista futista kovalla asenteella ja todella reilusti ylipelattu WBA ohitetaankin hyvällä halulla.

10 Swansea-Reading 1

Swansea on vihdoin nousemalla sille tasolle, jota vielä viime kaudella porrasta ylempänä pelanneelta joukkueelta on odotettu. Swans on materiaaliltaan selvästi edellä ja kun virekin näyttää löytyneen, kotivoitto on syytä ruksia rivin peruspilariksi.

11 Sheffield United-Wigan 2

Toinen kierroksen loistava ideavarma löytyy tästä. Wigan on hurjassa vireessä, mutta jäänyt alle 20% pelikannatukselle. Sheffield Utd on pelaajien suosiossa, mutta ihan odotusten mukainen joukkue se ei ole. Sijoitus löytynee sarjan päätteeksi selvästi alempaa. Wigan on mahtava haku näillä prosenteilla.

12 Bristol City-Stoke x2

Stoken kelkassa meneminen ei ole niitä suosituimpia harrastuksia, mutta ei joukkue mielestämme voi olla kovin iso altavastaaja Bristol Cityn vieraana. Stokessa on hurjasti potentiaalia, joka tosin on pidetty alkukaudesta varsin tehokkasti piilossa. Kyllä joukkue silti vähintään pinnan silti ottaa selvästi yli kerran kahdesta, joten ristikakkosella mennään.

13: Leeds-Nottingham 

Leedsin kone on vihdoin hieman yskinyt, joten peliprosentit ovat palautuneet järkevälle tasolle. Leeds on joukkueista parempi ja kun pelikansakin tykkää turhan paljon Nottinghamista, Leedsistä saadaan rivin loppuun mukava kotivarma.


Comments