Veikkausvihje

Heikossa hapessa oleva Benfica kohtaa jatkopaikan kannalta kriittisessä ottelussa tulikuuman Ajaxin. Vieraat ovat kaikessa edellä, joten kotivoittoa on lähes mahdoton tässä etukäteen nähdä. Toisaalta Ajaxille piisaa mainiosti myös tasuri, joten lopussa ei isommalla riskillä eteenpäin rynnitä. Nostetaan vihjeeksi Ajax +0, jolloin tasapelillä panos palautuu. Parhaan kertoimen 2.14 tarjoilee LeoVegas.

Uusi asiakas? Nappaa talteen alta mobiilivetojen kuninkaan LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti!

Benficalle ottelu tarjoaa todennäköisesti viimeistä mahdollisuutta nousta taistelemaan jatkopaikasta. Tämä vaatisi ehdottomasti voittoa, mutta siihen on vaikea uskoa. Vastaavassa ottelussa Amsterdamissa Benficalle juotettiin karvainta kalkkia, kun isännät ratkaisivat matsin lisäajalla. Tuo tulos hyvin suurella todennäköisyydellä katkoi siivet tämän illan isäntien jatkohaaveilta.

Ajax puolestaan keikkuu erittäin vahvan syksyn ansiosta lohkon keulilla yhdessä Bayern Münchenin kanssa. Vieraspinnakin piisaisi tästä pitkälle, sillä se pitäisi eron Benficaan neljässä pisteessä. Toki Ajax haluaa taistella myös lohkon voitosta, joten pelkkää tasuria ei taatusti lähdetä hakemaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
2.45
3.35
2.95

Joukkueiden vireessä on valtava ero. Benfica hävisi viimeksi kotonaan häkellyttävästi Moreirenselle 1-3 ja joukkue onkin vajonnut kotimaan sarjassa jo nejänneksi. Jos Ajax-tappiokin lasketaan mukaan, isännät ovat hävinneet kolme edellistä otteluaan ja kertaakaan se ei ole tehnyt yhtä maalia enempää. Kun Ajax on pitänyt oman maalinsa puhtaana lähes jatkuvasti viime aikoina, isännillä ei tule tänään olemaan helppoa.

Ajax puolestaan on kovassa lyönnissä. Joukkueella on kasassa jo kuusi perättäistä voittoa ilman ainuttakaan päästettyä maalia, eikä varsinkaan Eredivisiessä tunnu pysäyttäjää, tai edes hidastajaa, löytyvän. Benfica on toki paperilla kovempi kuin sarjavastustajat, mutta nykykunnossaan Ajaxilla tuskin tässäkään ottelussa isompaa hätää on. Benfican on pakko hakea aktiivisesti voittoa, mikä sopii Ajaxille täydellisesti.

Nostetaan vihjeeksi vieraiden tasoituksellinen veto Ajax +0. Tasurilla panos palautuu, mikä ennakkoon vähämaalisessa ottelussa on mukava asia. Parhaan kertoimen 2.14 tälle laatukohteelle tarjoilee LeoVegas.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments