Veikkausvihje

Pittsburgh Penquins matkaa Washingtoniin kurjassa vireessä. Neljä perättäistä tappiota on syössyt joukkueen pienimuotoiseen kriisiin, eikä hallitsevan mestarin kotihalli ole se mukavin paikka hakea oikaisua kurssiin. Capsin voitolle parhaan kertoimen tarjoaa SpeedyBet ja tämä tarjous on syytä ottaa talteen nopeasti.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet tarjoaa maailman helpointa vedonlyöntiä huippukertoimilla, ennen matsia tai livenä. Pelaamaan pääset alta.

Penquinsin leirissä ei varmasti vielä viime kuun lopulla osattu pahimmissa painajaisissakaan kuvitella, mitä marraskuu tuo tullessaan. Loistavan vieraskiertueen jälkeen Penquins on menettänyt täysin otteensa. Neljästä edellisestä ottelusta on tullut yhtä monta tappiota ja omiin on mennyt liki parikymmentä maalia. Mike Sullivanilla piisaakin miettimistä, miten laivaa tästä ohjataan takaisin oikealle reitille.

Yksi Sullivanin nopeista ratkaisuista oli erottaa tähtipari Sidney Crosby ja Jevgeni Malkin ylivoimapelissä. Muutos voi piristää ylivoimaa hetkeksi, mutta varsinaisiin ongelmiin tällä vaihdoksella ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta. Heikko puolustaminen ja epävarma maalivahtipeli eivät ratkea omalla ylivoimalla, joten moiset muutokset ovat lähinnä kosmeettisia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
2.35
4.05
2.60

Myös Capitalsilla on ollut omat ongelmansa alkukauden aikana, kuten hallitsevilla mestareilla usein tapana. Pitkä kesä vaati alkukaudesta veronsa, eikä menestykseen uusimiseen vaadittua tasaisuutta vieläkään ole löytynyt. Ongelmat ovat kuitenkin pieniä vieraiden vastaaviin nähden ja Alex Ovechkinin ja kumppaneiden otteissa onkin viime peleissä ollut ihan lupaavan oloista lentoa.

Huomionarvoista on molempien joukkueiden ykkösvahtien heikko alku. Niin Braden Holtby kuin Matt Murraykin ovat aloittaneet kauden kovin vaatimattomasti, eikä peliaikakaan ole enää itsestäänselvyys. Todennäköisesti tähän huippuotteluun molemmat kuitenkin laittavat ykkösensä uuniin.

Penquins kyntää syvällä ja Capitalsilla on oiva sauma lisätä ahdinkoa. Caps haluaa varmasti jatkaa verivihollisensa luisua ja me uskomme näin myös käyvän. SpeedyBetin huippukerroin 2.35 kuuluu lapulle.

speedybet vedonlyönti


Comments