Arsenal on noussut aivan hurjaan vireeseen alkukauden pienen yskimisen jälkeen. Joukkueen pallonhallintaan perustuva hyökkäävä pelityyli on paitsi erittäin viihdyttävää myös varsin tehokasta. Unai Emery onkin tehnyt loistavaa työtä Tykkimiesten peräsimessä. Nyt kyllän tuleva Sporting onkin Emiratesilla liki mahdottoman tehtävän edessä yrittäessään horjuttaa uutta tulemista tekevää Gunnersia.

Arsenal on voittanut kaikki kolme Eurooppa-liigan otteluaan. Tehdyt kahdeksan maalia kolmeen matsiin kertovat kaiken tarvittavan joukkueen iskukyvystä myös Valioliigan ulkopuolella. Tänäänkin Emeryllä on pientä rotaatiota tiedossa, mutta iskukykyä se ei tunnu oleellisesti haittaavan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.30
5.65
10.50
1.30
5.40
9.85
speedybet
1.31
5.25
8.75

Ei Sportingkaan ole alkukaudesta huono ollut, mutta toivomisen varaakin on jäänyt. Kotoisessa Primeira Ligassa joukkue on kolmantena. Eurooppa-liigassa saldona on yksi tappio, yksi tasuri ja yksi voitto. Mahdollisuudet jatkopeleihin ovat edelleen olemassa, mutta se vaatisi sitten selvää tasonnostoa. Tappio tuli juuri Arsenalille kotiottelussa, jossa Sporting oli kokonaisuutena melko lailla vastaantulija.

Arsenal on ollut todella vahva juuri Emiratesin kotiotteluissaan. Kun Sporting puolestaan yskii pahasti matkapeleissään, materiaaliltaan ylivoimainen Arsenal nousee jättiluokan suosikiksi. Nykyvireistä Gunnersia on muutenkin erittäin vaikea pysäyttää, eikä vieraissa varovaisen Sportingin mahdollisuuksiin löydy liiemmin luottoa. Parhaat pelivalinnat nousevat kotivoitoista.

Sporting oli jo kotimatsissaan helisemässä ja nyt haaste on vielä kahta kovempi. Vähintään kahden maalin kotivoitto on erittäin todennäköinen lopputulema ja SpeedyBetin kärkikerroin 1.93 loistava pelikohde torstain Eurooppa-liigaan.

speedybet vedonlyönti


Comments