Veikkausvihje

Tshekki ja Ruotsi pelaavat Karjala-turnauksen avausottelunsa Tshekissä. Molemmat maat ovat liikkeellä työteliäillä ja puolustusvoittoisilla ryhmillä, joiden takana löytyvät vielä huippumaalivahditkin. Ottelun maaliodotus on erittäin matala, joten peleihin nostetaan Unibetin kärkitarjous 1.92 alle 5 maalille.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Tshekki on tuttuun tapaan varsin puolustusvoittoinen joukkue, jonka vahva pelaaminen pohjaa nykyiseen tshekkityyliin tiiviiseen oman alueen peliin. Tähän materiaali onkin varsin sopiva, sillä jämäkkää peruspelaajaa on tarjolla yllin kyllin. Yksilötaitoakin joukkueesta löytyy, mutta varsinaisia jonglööreitä ei nykytshekeissä juuri ole. SM-liigassa ihastuttaneet David Tomasek ja Hynek Zohorna edustavat keskivertoa vahvempaa kiekollista osaamista.

Tshekin tuki ja turva on Avtomobilistin huippumaalivahti Jakub Kovar. Unelmakautta pelaava Kovar ei saa maajoukkueessa nauttia aivan Avton betonipuolustuksen kaltaisesta muurista edessään, mutta kyllä Tshekin joukkueestakin jämäkkyyttä löytyy. Myös aktiivisesti puolustava viisikko helpottaa Kovarin urakkaa. Maaottelut eivät aiempina vuosina ole menneet nappiin, joten näyttöhaluja vahdilta varmasti löytyy.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.39
4.15
2.50

Ruotsi pelaa viimeistä kauttaa Rikard Grönborgin alaisuudessa. Mestariluotsi ei ole lähtenyt ottamaan isoja riskejä ainakaan kauden alusta. Tre Kronor on vahvaa peruspuuta ilman sen suurempia jokerikortteja. Anton Lander on suurelle yleisölle tutuin nimi, muuten joukkueen runko on koottu pitkälti SHL:stä. Myös Ruotsin joukkueen takana on vahva viimeinen lukko, kun SKA:ssa loistava Magnus Hellberg saanee käskyn maalille.

Kahden vankan mutta kiekollisesti vajavaisen joukkueen ottelusta on tulossa hurja luistelukisa, mutta maaleja tuskin kovin montaa nähdään. Nyky-tshekki on ennen muuta loistavasti puolustava joukkue, jota on vaikea voittaa erityisesti kotiotteluissaan. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin matalista maalimääristä. Helmenä Unibetin 1.92 alle 5 maalille.

unibet vedonlyönti


Comments