Veikkausvihje

Venäjä ja Suomi polkaisevat tämän vuoden Karjala-turnauksen käyntiin Hartwall Areenalla. Venäjä on puhtaasti nimilistansa puolesta hieman edellä, mutta Leijonien kotietu sekä selkeämpi pelitapa nostavat Suomen selväksi suosikiksi. Mr Greenin mahtitarjous 2.33 Leijonilla on kovan luokan pelikohde.

Ei vielä tiliä? Herrasmiesvälittäjä Mr Green tarjoaa tilin avaajalle hulppeita etuja. Liikkeelle lähdetään 100% voitontehostuksella! Klikkaa edut talteen alta.

Jukka Jalonen lähtee tuoreeseen Leijona-pestiinsä varsin laajalla kokoonpanolla. Kärpät ja Tappara pelasivat vielä tiistaina CHL-ottelunsa, joten isolla rosterille onkin käyttöä. Leijonat voitti kotiturnausensa viime vuonna puhtaalla pelillä, eikä menestyksen uusiminen ole utopiaa. Joukkue on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta, Jalonen onkin ottanut raikkaan ja ennakkoluulottoman otteen heti kotiturnauksesta lähtien.

SM-liigasta mukaan on mahtunut toistakymmentä pelaajaa ja debytanttejakin löytyy ryhmästä kahdeksan. Muun muassa Petteri Lindbohm, Oula Palve ja Juhani Tyrväinen tekevät Leijona-debyyttinsä varttuneemmalla iällä. Hyökkäyksen runko tulee liigamiesten lisäksi tuttuun tapaan KHL:stä. Myös Sveitsissä hyvän alkukauden pelannut kiekkokiertolainen Toni Rajala on pitkästä aikaa mukana.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
2.55
4.15
2.25

Venäjän joukkue on kasattu pitkälti kahdesta KHL:n suurseurasta, SKA:sta ja TsSKA:sta. Silti huomionarvoista on, että esimerkiksi juuri SKA:n suurimmat tähdet Nikita Gusevin ja Pavel Datsjukin johdolla eivät itänaapurin riveissä ole. Pelkästään KHL-pelaajista koottu kokoonpano on tottakai erittäin laadukas, mutta jossain määrin myös normaalia kokeilevampi.

Venäjän taitureiden haaste on aiemmin maajoukkuekauden alussa ollut yhteisen pelisysteemin löytyminen ja varsinkin sen toteuttaminen. Sama uhkakuva on joukkueen yllä tänäänkin, vaarana on että jäällä nähdään kiekollisesti taitava mutta pelillisesti kovin vajavainen Venäjä.

Pidämme paremmin organisoitua Suomea avausottelun selvänä suosikkina. Jalonen lähtee uuden tulemisensa ensimmäiseen otteluun taatusti täynnä virtaa ja samaa odotamme Leijonilta. Mr Greenin tarjoama huippukerroin 2.33 Suomelle on ehdottomasti vihjeen arvoinen tapaus.

mr green vedonlyönti bonus


Comments