Veikkausvihje

Bournemouth vierailee Newcastlen vieraana. Rafa Benitezin miehistö otti vahvasti vastoin ottelutapahtumia pitkästä aikaa voiton Watfordista, mutta nyt vastus kovenee entisestään. Bournemouth on hirmuiskussa ja meidän papereissamme ottelun suosikki. LeoVegasin kärkikerroin 2.67 vieraille otetaan talteen välittömästi.

Uusi asiakas? Nappaa talteen alta mobiilivetojen kuninkaan LeoVegasin erinomainen 50€+10€ aloituspaketti!

Bournemouthin viime viikonlopun tappio Manchester Unitedille oli melkoinen pettymys joukkueelle. Cherries vei peliä varsinkin alussa miten tahtoi, mutta niin vaan ManU sinnitteli tasoihin ja viime hetkillä jopa ohi. Toisaalta mitään pelillistä hätää Bournemouthilla ei ollut, joten Newcastlen pitäisi tällä perusteella olla lähes pelkkä suupala. Näin yksinkertaisia eivät asiat toki ole, mutta kyllä meidän mielestämme Eddie Howen poppoo tässä niukan suosikin aseman ansaitsee.

Bournemouth on edelleen vahvasti mukana Valioliigan kärkitaistossa. Se on myös edellisissä vierasmatseissaan ollut aivan timanttisessa iskussa. Erittäin heikon alkukauden pelannutta Newcastlea vastaan voittoputkea on hyvät mahdollisuudet jatkaa. Kokoonpanon suhteen Cherries pääsee otteluun aivan erinomaisesta tilanteesta, sillä ainoastaan Joshua King on edelleen sivussa riveistä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.77
3.28
2.59

Harakat otti kauan kaivatun voiton Watfordista. Joukkue oli ison osan ottelusta ottavana osapuolena, mutta lopulta Benitez joukkoineen sai ottelusta täyden potin. Pisteet olivat erittäin tärkeitä, jotta liian syvälle putoamistaistoon ei ajauduttaisi kovin aikaisin. Voitolla oli kuitenkin varsin kova hinta, sillä kolmikko Jamaal Lascelles, Jonjo Shelvey ja Yoshinori Muto loukkaantuivat ottelussa.

Bournemouth on tätä otteluparia viime aikoina hallinnut ja me uskomme tämän myös jatkuvan. Tasurikaan ei olisi kummallekaan katastrofi, mutta kyllä parhaat valinnat löytyvät vieraiden voitoista. Huippuvireinen Cherries haluaa taatusti palata takaisin voittojen tielle nopeasti epäonnekkaan ManU-tappion jälkeen. LeoVegasin huippukerroin 2.67 on erinomainen pelivalinta.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments